Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част от формацията на Цветан Цветанов, пише България Он Еър.

Атанас Камбитов, Георги Икономов и Кирил Котев вече са членове на новия политически проект „Републиканци за България“.

Югозападната политическа сцена размести пластовете си, след като бившите кметове на Благоевград, Сандански и Банско напуснаха управляващата партия, за да станат част от проекта на Цветан Цветанов.

„Доскорошната дясна ръка на Борисов и ГЕРБ не вижда предателство нито в своите действия, нито в тези на останалите напуснали членове„, заяви Цветан Цветанов.

Разрушаването на лостовете в региона няма да успее да събори партията, смятат нейните членове.

„Прави опити като всички в държавата. Той си има собствен политически проект, нормално да възложи надежди на някои от ГЕРБ, които са разочаровани или недостатъчно удовлетворени от това, което се случва. Явно има хора, които по някакъв начин се свързват с него. Голяма партия сме, пожелавам му успех“, коментира депутатът Валентин Радев.А успехът на управляващата партия настоящи и бивши виждат различно.

„Мисля, че нашата партия е в кондиция. Виждате протести, опитваме се сполучливо да премерим пулса, младите хора да видим. Ако нещо има да поправим ще поправим“, обяви още Валентин Радев.

Цветанов е готов да разговаря с всички партии с десни убеждения.

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com