Новият партиен проект на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ стартира ударно в Благоевград. В препълнената зала на историческия музей в Благоевград се видяха все познати лица, граждани, бизнесмени от областния център.

Присъстваха и групи от Сандански, Банско, водени от бившите кметове Георги Икономов и Кирил Котев, съобщава struma.com.

Присъстваха и част от загубилите изборите кметове в региона. Цветанов бе посрещнат от бившия кмет Атанас Камбитов, който бе и своеобразен домакин на срещата, на която се очаква Цветанов да запознае присъстващите с целите и амбициите на партията, която оглави. Цялата администрация на Камбитов, учители ,ръководители на институции, известни бизнесмени бяха част от присъстващите в пълната зала, която се оказа тясна да побере желаещите да присъстват на срещата.

Вчера кметската управа отказали да предоставят зала 22 септември за сбирката, затова срещата се провежда в залата на историческия музей. Добър старт на новия проект, интересът видно е голям, а заявката е сериозна. Какво ще каже Цветанов ,очаквайте подробности.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар