Цветана Пиронкова и Серина Уилямс ще изиграят първия мач от програмата на централния корт на US Open, като срещата им ще стартира в 19:00 ч. българско време.

Българката се превърна в голямата сензация на турнира, след като се завърна от тригодишно отсъствие по впечатляващ начин. Цвети победи Самсонова в първи кръг, а след това опроверга всички очаквания, преодолявайки последователно Мугуруса, Векич и Корне.

В предишния си сблъсък Пиронкова спечели маратон срещу французойката, показвайки не само стабилна психика, но и добра физическа подготовка.

Tsvetana Pironkova

Серина Уилямс пък се оплаква от колеблива форма, но остава една от големите фаворитки за титлата. Бившата №1 е в серия от две трисетови срещи, след като изпита затруднения срещу Слоун Стивънс и Мария Сакари.

Двубоят между двете е пети в тяхното съперничество, като до момента американката води с 4-0 успеха. В последните два, които са и единствените им на хард, тя няма загубен сет.

Вижте пълната програма за деня ТУК.

източник:https://www.tenniskafe.com/wta/tsvetana-pironkova-i-serina-uilyams-otkrivat-programata-na-artar-ash-v-sryada/

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар