Популярните личности вече си имат ново любимо място. Терасата на Blend Bar&Dinner отвори врати с лъскаво парти, на което присъстваха куп родни знаменитости. Заведението се намира на последния етаж в сграда точно срещу един от най-посещаваните търговски центрове и разполага с невероятна панорамна гледка, както към Витоша, така и към София.

Сред гостите на откриването бяха актьорите Наум Шопов и Станимир Гъмов, фолк изпълнителите Анелия и Константин и поп певицата Дара.
Секси миньончето Ася Капчикова също се появи и фокусира погледите с перфектни форми. Само преди два месеца блондинката стана майка на близнаци, но вече се е възстановила напълно и няма и помен от качените килограми.
За настроението на присъстващите пък се погрижи цигуларят от “България търси талант” – Свет Радославов, който се оказа и рожденник.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар