Продължаваме да следим абсурдния живот на близначките Дарси и Стейси, като трети сезон на поредицата стартира на 28 март от 21:00 часа по TLC. Наскоро необвързаната Дарси е супер активна на сцената на срещите в Маями, а Стейси и Флориан се борят с планирането на мечтаната си сватба. Очакват ни 11 епизода от по 60 минути и един от 120 минути.

Дарси и Стейси създават втори дом в слънчев Маями, докато се опитват да върнат линията си дрехи във физическите им магазини. Растящото напрежение изтощава близначките и те започват да се карат все повече. Дали тези сблъсъци ще провалят големите им бизнес стремежи? В допълнение към професионалните си цели, отскоро свободната Дарси се справя с възходите и паденията в сферата на срещите с помощта на професионален сватовник. Ще намери ли истинската любов или ще изпадне в старите модели? И дали неочакваното пристигане на бивш любовник в Маями няма да попречи на влизането й в правия път?

От друга Стейси и Флориан напредват с мечтаната си сватба. Тъкмо когато всичко изглежда готово и идеално, Флориан започва да се държи странно и прави шокиращо разкритие точно преди да тръгнат по пътеката към олтара. Ще се превърне ли мечтаната сватба на Стейси в най-лошия й кошмар?

 

Гледайте новия сезон на Дарси и Стейси от 28 март от 21:00 часа само по TLC.

Вашият коментар