Премиерен епизод всеки вторник от 22:00 часа

„Смъртоносните родители“ изследва някои от най-стресиращите и сърцераздирателни типове престъпления – родители, които убиват собствените си деца. Но какво е накарало тези майки, бащи и доведени родители да извършат това? В „Смъртоносните родители“ разследваме шокиращите истории на британски и американски деца, убити от хората, които e трябвало да ги защитават най-много.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=b6k-BGAAZks

Убедителни свидетелства от замесените, включително членове на семейството и приятели, които са познавали както жертвата, така и убиеца, разкриват какво е накарало тези майки, бащи и доведени родители да извършат тези непростими престъпления. В същото време емоционални коментари, включително затрогващ личен архив, полицейски доказателства и моменти от разследванията помагат да се даде глас на невинните жертви. През цялото време водещи криминалисти анализират престъплението и профилирането му. Дисекцират плана за убийство и търсят предупредителни знаци, водещи до фаталното развитие – за да разберат как и защо всеки от тези родители е станал убиец и може ли това да бъде предотвратено в други случаи.

Гледайте нов епизод от криминалната поредица на Warner Bros. Discovery „Смъртоносните родители“ всеки вторник от 22:00 часа по ID.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com