Премиерен епизод всеки вторник от 22:00 часа

Имението на зрелите жени е с премиера днес от 22:00 часа по телевизионния канал TLC. Осем уверени и силни жени отпътуват от дома си към райска дестинация в чисто ново риалити за запознанства с цел любов и връзка. Въпреки че са на възраст между 40 и 60 години, тези жени не са извън състезанието в търсене на любов. Те имат десетилетия опит в срещите и ще го използват, за да намерят трайна връзка с мъже, на половината на тяхната възраст. Нищо обаче не може да ги подготви за шокиращата изненада, която ще ги посрещне още в началото на приключението им.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=KeNxvKFhMKM

Те са настанени на изискано място покрай красивите плажове на Мексико, но не всичко е забавление и игри, тъй като тези жени търсят сериозна връзка. Напрежението нараства, когато участниците – осем жени и осем млади мъже се събират, за да намерят любовта. Сред дамите са 47-годишна собственичка на фитнес студио от Мексико, която в момента живее в Маями, спонтанна 50-годишна „диско мама“ от Ориндж Каунти, 44-годишно дама от Джърси, която в момента живее в Лос Анджелис, 59-годишна фитнес инструкторка и певица от Лос Анджелис и 50-годишна организаторка на събития. Всеки епизод включва предизвикателства, които ще докажат дали намерението за връзка е истинско или за някой от участниците е време да напусне имението. Ще успеят ли младите господа да спечелят зрелите жени с очарователния си външен вид или поведението им ще докаже, че нямат опит и че младостта не е предимство? Химия, ревност и първокласна драма поддържат топлината на максимални градуси в имението.

 

Очаквайте визитки на участниците.

 

Гледайте нов епизод от реалитито на Warner Bros. Discovery „Имението на зрелите жени“ всеки вторник от 22:00 часа по TLC.

Вашият коментар