Британският изследовател-пътешественик Ед Стафърд отново е в действие, като се изправя срещу най-големите експерти по оцеляване в света, за да разбере кой от тях е най-добрият.  В новия трети сезон на поредицата, „Ед Стафърд: първият човек в джунглата“експериментът на Ед по пътя на самоусъвършенстването е по-голям от всякога. Първи епизод е с премиера тази вечер от 21:00 часа по Discovery.

Ед Стафърд търси перфектния рекорд – съвършенство за оцеляване. Той беше победен два пъти

в първия сезон и веднъж по време на втория сезон на приключенското си предаване. Сега, за трети сезон, той ще се предизвиква отново и то с шестима от най-трудните опоненти до момента, с които ще се впуснат в епичен сблъсък на шест различни локации.

 

Във всеки епизод Ед и неговият опонент ще бъдат екипирани с малко повече от ножове и ризи на гърбовете си, докато се състезават помежду си пет изтощителни дни. Ситуирани на враждебни терени, те трябва да търсят храна, да изградят подслон и да тестват своите умения и физическа издръжливост до краен предел – който стигне до финала на „Ед Стафърд: първият човек в джунглата“  – печели.

От безплодните пустини на Кения до безмилостния терен на джунглата на Амазонка, Ед ще се хвърли към всеки разтуптяващ сърцето терен и ще подложи тялото си на неимоверни изпитания. Тази сезон пътешествието е глобално и ще предложи повече от вълнуващо пътуване, като преобрази начина, по който си представяме нашата планета.

Какво ще видим в първи епизод: „Шотландия с Мат Греъм“

Ед Стафорд предизвиква състезателя по издръжливост Мат Греъм на реванш в студените и брутални планини на Шотландия. Дуото ще се изправи пред мразовито студените езера на Шотландия, дълбоките ледникови долини и ще трябва да преодолее хипотермичните условия на терена, за да стигне до финлната точка от изпитанието – Бен Невис. Дали екстремните места ще накарат Ед да направи същите грешки, които го подведоха при предната му среща с Греъм? Или е научил достатъчно, за да изтръгне победата от пастта на поражението?

Гледайте нов епизод от поредицата „Ед Стафърд: първият човек в джунглата“ всеки понеделник от 21:00 часа по Discovery.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com