• Revolut Pro предоставя безплатна бизнес банкова сметка в приложението за търговия на дребно Revolut, предлагайки по-голям достъп и удобство за независими професионалисти, генериращи доход чрез работа на свободна практика

• Стартирайки на 3 нови пазара в региона на ЦИЕ, Revolut Pro предлага дебитна карта с 1% кешбек и позволява приемане на плащания в няколко валути с помощта на QR кодове, връзки за плащане и шаблони за фактури

Revolut, глобалното финансово суперприложение с повече от 25 милиона клиенти на дребно, днес стартира Revolut Pro за клиентите в България, Чехия и Унгария.

Специализиран акаунт за управление на приходи, плащания и разходи в приложението за търговия на дребно Revolut, Revolut Pro се грижи за нарастващия брой фрийлансъри, еднолични търговци, изпълнители и самостоятелно заети лица, които искат по-лесно, ефикасно и удобно да управляват бизнес средства.

Светът на труда става все по-гъвкав. Работниците все повече избират да работят за себе си, като свободни професии или в икономиката на концертите. Бизнесът увеличава бюджетите си за фрийлансери в Обединеното кралство. Междувременно почти всеки шестима работещи възрастни се оценява, че сега работи в икономиката на концерти поне веднъж седмично. Наследените банки бавно развиват услуги, за да отговорят на развиващите се нужди на съвременния гъвкав работник, който често се нуждае от по-сложни услуги от банковите сметки на дребно или потребителските сметки, но не може да си позволи или не се нуждае от сложността на пълна бизнес сметка.

Първоначално пуснат в Обединеното кралство, Ирландия, Франция, Полша, Испания, Португалия, Румъния и Литва, Revolut Pro е безплатен акаунт без месечни такси и без изисквания за депозит или баланс. Акаунтът може да бъде създаден за по-малко от две минути в приложението на Revolut и предлага 1% кешбек дебитна карта. Той също така позволява на потребителите бързо и сигурно да изпращат преводи или незабавни плащания към външни банки, както и към други сметки в Revolut. С Revolut Pro клиентите могат да управляват своите бизнес средства, без да се нуждаят от пълноценна бизнес сметка.

Revolut Pro позволява плащания в няколко валути с физическа или виртуална карта, Google Pay и Apple Pay, в допълнение към паричните преводи. Тъй като бизнесите и потребителите все повече използват цифрови плащания и карти вместо пари в брой, Revolut Pro позволява на независими професионалисти незабавно да приемат плащания [или лично с Revolut Reader, или] онлайн с QR кодове, връзки за плащане и чрез генериране на фактури и проследяване на плащанията им.

Мария Марти Гарсия, собственик на продукта Revolut Pro, коментира:Експлозивното увеличение на работещите в концерти, художници, блогъри и други подобни, заедно с по-традиционните индивидуални професии, включително частни учители, доставчици на домашни услуги и справедливи продавачи, стимулира търсенето на по-добри начини за работещите по свои собствени проекти, независимо дали са на пълен или непълен работен ден, за управление на приходите и разходите.

Revolut Pro е едно от редицата предложения, които Revolut предоставя на собствениците на фирми, което им позволява да поемат по-голям контрол върху своите финанси. Тези с разширени нужди могат да създадат акаунт в Revolut Business, който предоставя допълнителни функции за бизнеса, включително управление на екипи, опции за групови плащания, API интеграции и връзки с бизнес и счетоводни приложения.

Вашият коментар