Cappo – bar&dinner във Велико Търново, стана най-добрия бар за 2022 година.
Отличието бе връчено на официалната церемония VIP AWARDS преди дни в столицата.
Само година след отварянето си, заведението стана емблематично за Велико Търново. Барът се посещава както от гражданите, така и от голям процент от гостите на града.
В CAPPO можете да се насладите на доста голямо разнообразие от коктейли, приготвяни от барман, който е признат сред топ 10 в България. От скоро в заведението се предлага и храна.

Официалното представяне на менюто на CAPPO стана точно през 2022 година, а рецептите и презентациите са изготвени от най-популярния готвач у нас – Силвена Роу.
Съчетанието храна-напитки се обогатява и със специалните наргиле предложения. В бара се предлагат над 100 различни комбинации от вкусове, създадени от най-добрите шиша мастъри.

CAPPO предлага на своите клиенти богато разнообразие от шоу програми през седмицата и в уикенда, сред които диджей партита, тематични вечери и участия на най-известните български певци.
През изминалата година в заведението бяха проведени и две много емблематични събития – Мис Велико Търново и 13-то издание на националния конкурс Мис Силикон.
За всички гости от страната, CAPPO предлага хотелска част, която е една от най-луксозните в града. Стаите на хотела разполагат с вътрешно джакузи и сауна.

Заведението работи с най-актуалната пиар агенция в България – PR Premium, която им помогна да бъдат разпознаваеми и търсени.

Вашият коментар