Само за две години на музикалната сцена, Антонио успя да създаде хитов репертоар, който бе отличен с редица награди.

Такъв е случаят и с един от тоталните хитове на лятото „Частно парти“, който идва в колаблрация с ослепителната Емануела. Парчето успя да пребори конкуренцията и грабна приза за „Дует на годината“ на „VIP Awards“ преди броени дни.

Събитието се състоя в новата топ локация на София – Djanam Sky Club, а куп звезди и родни журналисти присъстваха на церемонията по връчване на наградите. За пореден път, Ива Атанасова – IVY показа че е ненадмината и професионалист от най-високо ниво.

Антонио побърза да сподели приза си с феновете, а и припомни за предишните си отличия, защото статуетката от „VIP Awards“ вече заема своето място в колекцията с награди на изпълнителя.

Антонио хвърли истинска бомба с новината, че много скоро меломаните ще могат да чуят и видят новият му проект, който обещава да е голяма изненада.

Припомняме ви, че само преди месец Антонио представи колаборацията си с DAUTOFF, която се превърна в тотален хит, а платформата TikTok гърми с парчето.

Дали е възможно да видим втора колаборацив между Емануела и Антонио? Определено да, двамата изпълнители не крият топлите чувства един към друг, а много клубове вече ги канят за съвместни участия.

Вашият коментар