Вижте официалния тийзър и нови снимки

Лин-Мануел Миранда се завръща за трети сезон

Третият и последен сезон от осем епизода на „Тъмните му материи“ ще дебютира на 6 декември с два последователни епизода в HBO Max и по телевизионния канал HBO до финала на сериала на 27 декември. Лин-Мануел Миранда ще се завърне за сезон три като Лий Скорсби. Тийзър: https://www.youtube.com/watch?v=oknhkMXC6Ys

 

Вижте нови кадри в галерията.

 

Трети сезон е базиран на “Кехлибареният далекоглед”, третият роман от награждаваната трилогия на Филип Пулман, и в тази последна глава на епичната фентъзи поредица, Лайра (Дафне Кийн) и Уил (Амир Уилсън) поемат към тъмното място, от което никой никога не се е завръщал. На фона на епичната борба на възрастните срещу Властта, Лайра и Уил ще разберат, че спасяването на световете идва на ужасна цена.

 

Актьорският състав за третия сезон включва Дафне Кийн като Лайра, Амир Уилсън като Уил, Рут Уилсън като г-жа Култър, Джеймс Макавой като лорд Асриел, Симон Кърби като Мери Малоун, Уил Кийн като баща-президент Макфейл, Джейд Анука като Рута Скади, Рута Гедминстас като Серафина Пекала и други актьори, превъплъщаващи се в героите на Пулман.

 

„Тъмните му материи“ е продуциран от Bad Wolf в сътрудничество с New Line Cinema за BBC One и HBO. Изпълнителни продуценти на сериала са Джейн Трантър, Дан МакКълок, Джоел Колинс и Джули Гарднър за Bad Wolf; Филип Пулман, Джак Торн, Том Хупър; Дебора Форте, Тоби Емерих и Каролин Блекууд за New Line Cinema, както и Бен Ървинг за BBC.

 

Всички епизоди на предните два сезона на сериала са достъпни за гледане с българско аудио или с български субтитри по всяко време в стрийминг платформата HBO Max.

 

Вашият коментар