Младата поп изпълнителка Eva Bel дебютира с песента Твоето време. Автор на текста е самата Eva Bel, а зад музиката, аранжимента, микс и мастеринг стои добре познатият в музикалните среди композитор Петър Костов (Бате Пешо), Studio Buster.
Музикалното парче пресъздава идеята за безграничната любов и копнежа за споделеност между двама влюбени. В търсене на своя любим, лирическата героиня преминава през палитра от емоции, като плахост и трепет, преливащи в решителност да разкрие най-съкровените си чувства.
Клипът е сниман от видеографа Good guy Boris в Атина – един от любимите градове на изпълнителката. Първата дестинация изглежда като „накрай света“ – скалиста и дива, с неописуема гледка към града, точно както Eva Bel си представя мястото, където лирическата героиня се намира. Там, „под безкрая на небето“, тя споделя със скалите своя блян – сякаш се изповядва пред тях, с надежда ехото да отнесе нейния порив да получи време от момчето, в което е влюбена.

„Вдъхнових се да напиша текста на песента ,,Твоето време“ от историята на моя приятелка – на бала си тя се влюбва в едно момче, но разбира, че той скоро заминава да учи в чужбина и пътищата им трябва да се разделят. Така се роди идеята за героиня, която макар да знае, че с любимия ѝ са за кратко заедно, копнее да бъде щастлива във всеки миг с него.“ – споделя изпълнителката.

Eva Bel (Ева Бельовска) е на 17 години, но дебютира като самопродуциращ се артист и работи упорито в посока развитие на музикалната си кариера. Започва да се занимава сериозно с музика преди 2 години, когато съдбата случайно я среща с вокалния педагог Кристина Иванова (носител на приз „Гласът на България“ 2014). За по-малко от две седмици успява да се подготви за участие в международния музикален конкурс „Кръстопът на музите“, където печели трето място. След това последват десетки награди от национални и международни конкурси.
Най-голямата страст на Eva Bel е музиката, която претворява красотата на живота. Изпълнителката се стреми да докаже, че в България много талантливи хора творят красиви български песни и ако вярваш в себе си, можеш да откриеш поле за изява тук и да успееш. Ева залага на авторски песни с модерно и отличаващо се звучене, в които акцентът е поставен върху качествената музика и силните послания, а не върху блясък, лукс и материалност.“Животът ежеминутно е жив извор на вдъхновение. Начинът, по който съм възпитана, ме е научил да търся, да се радвам и да оценявам красивото в заобикалящия ме свят, да ценя това, което имам, и да съм благодарна, че живея в страна с невероятна природа. Като всеки млад човек, аз имам чувства и изпитвам емоции, които се стремя да пресъздам на белия лист. Любовта за мен е магия, с чието вълшебство тепърва се запознавам. Изпитвам радост, болка, търся взаимност и черпя вдъхновение.“

До края на годината предстои да излязат още 3 песни на Eva Bel. Първата от тях се очаква до броени дни и се нарича „Българка гиздава“ – едно много интересно и различно парче, комбиниращо клубно звучене с фолклорни мотиви, силен авторски текст и въздействащ видеоклип с елемент на сторителинг и препратка към българските традиции. Другите два музикални проекта отново ще излязат изпод ръцете на виртуоза Бате Пешо и гарантирано ще паснат като парче от „пъзел“ на очакванията на феновете на българската музика и „скоростно“ ще превземат музикалните класации.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com