Тази година е много динамична за Цвети Разложка, която се завърна в България заради поредно отличие. На международните награди за мода, бизнес и шоубизнес във Варна собственичката на световния конкурс ,,Lady Universe” бе наградена в категория „Организатор на международни събития“.

Освен това Цвети бе обявена и за фешън икона на церемонията. Тя се радваше на огромно внимание и много от гостите лично я поздравиха, като не пропуснаха да се снимат с нея. С изключително присъствие и скромно поведение, Разложка обърна внимание на всички по време на вечерта. Самата тя сподели, че уважението и признанието за нея са най-голямата награда в живота, а най- щастливите моменти за нея са с детето ѝ. В момента тя отново се е отдала на сина си Никола, който тренира усилено няколко вида спорт и очаква новата учебна година. Разбира се, това не пречи на работния процес на Цвети, която изключително ловко съчетава целия натоварен режим с работни и лични ангажименти, подготовката по новите проекти и предстоящото ѝ пътуване като международно жури на конкурса „Мис Европейски съюз“ в Италия. Дни преди отличието си тя се завърна в България от Токио, където за пореден път се проведе „Lady Universe Japan“ 2022.

Както всяка година от началото на конкурса в Япония, Разложка присъства като собственик и председател на журито на „Lady Universe Japan“ 2022.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com