Лудият репортер е в топ форма това лято

Даниел Петканов ни е познат от малкия екран и интернет пространството. Трябва да свикваме обаче да виждаме лудия репортер все по-често и на още едно място – във фитнес залата. Наскоро Дани сподели в социалните мрежи каква е неговата сутрешна рутина по пътя към добрата физическа форма. Той разкри, че отново е започнал да тренира и да спазва строг хранителен режим с цел покачване на килограми.

Петканов е избрал да преобрази тялото си, възползвайки се от услугите на фитнес веригата Pulse Fitness & Spa, която той самият твърди, че няма аналог в страната. От клуба пуснаха в интернет пространството видео, в което проследяват един негов ден в техен обект – Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Както ще видите в клипа, освен силови и кардио тренировки в луксозната зала с десетки съоръжения, Петканов се наслаждава и на огромния СПА център, намиращ се в този фитнес в кв. Манастирски ливади.

В Pulse Fitness & Spa Bulgaria са на разположение също закрит басейн, водни огледала за бронзов тен, масажно студио Marina Spa, солариум, протеинов и фреш бар, магазин за хранителни добавки, кинезитерапевтичен кабинет, автомивка, огромен паркинг и още много други екстри.

Лудият репортер изглежда наистина решен да постигне топ форма. Той тренира под зоркия поглед на треньора Иван Христов, който споделя, че Петканов е изключително отдаден в заниманията.

Инстаграм снимка:

Дани публикува регулярно в социалните си мрежи различни активности от залата. Наскоро той сподели клип от тренировка по P.BoxX – авторска тренировка, зад която стоят именно треньорите на Pulse Fitness & Spa. P.BoxX съчетава елементи от бойните изкуства, силови упражнения и движения за експлозивност, повечето от които се изпълняват върху специална платформа.

Неслучайно Pulse Fitness & Spa е предпочитаният от лудия репортер фитнес – всичко, от което човек има нужда, за да подобри своето физическо и психическо състояние е тук. Ако и вие искате да се възползвате от условията, на които Дани Петканов се радва всекидневно, можете да заявите посещение онлайн на www.pulsefit.bg/workout или на номер 0700 44 044.

Видео:

Вашият коментар