В Спа Хотел Орфей намерихме решение на този въпрос. За поредна година сме подготвили богата приключенска и спортна програма за цялото семейство.

Концепцията ни за лятна почивка в планината се състои от съчетание на природа, спорт, вкусна храна и много забавления на открито за деца и възрастни. Тези компоненти, които най-често липсват в забързаното ни ежедневие в голеия град.

Програмата “ACTIVE е разделена на 3 възрастови групи – Active Kids, Active Teen и Active Fit.

Active kids е седмична програма с анимация за деца на възраст между 4-7 години. Професионални аниматори се грижат за настроението на нашите най-малки гости. Всеки ден ви очакват тематични забавни, креативни и образователни игри в детския център или на открито. Всяка вечер Мини диско парти и Кино за деца с най-любимите им анимационни герои.

Active Teen е специално подготвена програма за по-големите деца, които са готови за нови приключения сред природата всеки ден. Програмата включва пешеходни преходи до едни от най-живописните гледки и зебележителности в района на Пампорово, еко пътеки, приключенски въжени паркове, спускания с Алпийски тролей, преминаване на трасета с препятствия, образователни отборни игри и още изненади.

За втора поредна година децата гости на Хотел Орфей ще се забавляват няколко уикенда заедно с професионалните инструктори от детските активни лагери Фит Кидс. Игрите включват спорт, упражнения, състезателни игри за бързина и ловкост, които освен в състезание се превръщат и в страхотно преживяване.

За първи път тази година сме включили в програмата и Горска педагогика. Какво представлява това? Елате и вижте… за да обикнем и да се научим да пазим гората заедно.

Active Fit е седмичната ни програма със спортна анимация за възрастни. Тренировки по пилатес, зумба, денс фит, тренировки с ластици и уроци по български фолклорни танци са само част от упражненията, които сме подготвили. Два пъти седмично тропкаме хорца заедно на нашите Хоротеки.

Заредете се с нова енергия, сили и тонус докато си почиват сред прекрасната природа около вас.

Очакват ви още Активни уикенди с нашите гост инструктори по Табата, Канго Джъмпс, Зумба и Йога практики за баланс и хармония на духа и тялото.

Нови незабравими спомени това лято в Пампорово, Спа хотел Орфей.

За повече информация и резервации

Отдел Маркетинг и продажби: 0700 16 784

reservations@hotel-orpheus.com

Последвайте ни в нашите социални медии!

Facebook page: @HotelOrpheusPamporovo

Instagram: @hotelorpheuspamporovo

www.hotel-orpheus.com

Вашият коментар