„Лудисея“, най-новият филм на режисьора Ивайло Спасов, ще бъде част от селекцията на фестивала „Златна роза“ 2022 г.
   

В юбилейното 40-то издание на престижния фестивал на българския игрален филм „Златна роза“ в раздел „Открити хоризонти“ е селектиран най-новият филм на режисьора Ивайло Спасов „Лудисея“. Сценарист на филма е писателят Дензъл Ребеловски, а оператор е Добромир Николов.
   

За продуцентите от „Спасов Брадърс“ това е третият пълнометражен игрален филм и фактът, че е селектиран на такъв престижен фестивал е допълнителен стимул компанията да продължи по избрания курс да продуцира и създава българско кино.

Актьорският състав на филма е повече от любопитен – Мирена Петкова, Борис Кашев, Анна-Мария Чернева, Светослав Янков и Иван Стефанов затварят една съвременна история с много перипети и емоции.

   В частта „Открити хоризонти“ ще видим най-новите и очаквани с голям интерес български филми, подбрани от селекционна комисия в състав: Ивайло Пенчев, Людмила Дякова и Христо Христозов.
   

Четиридесетото юбилейно издание ще предложи силна селекция от пълнометражно и късометражно кино на български творци и копродукции с българско участие; изложба, посветена на актьорите, които ще помним; представяния на книги, кръгли маси и дискусии, концерти, партита, пийчинг на литературни идеи за филмиране, незабравими срещи с любими звезди.
  

 Датата на откриването е 23.09.2022 г. в сърцето на морската ни столица – Варна!
   Филмът „Лудисея“ се очаква да излезе по кината на 28.10.2022 г.

Вашият коментар