Остават само три седмици до началото на Sea Dance Festival, а към плеядата международни и регионални звезди, обещаващи запомнящи се изпълнения, се присъединяват световноизвестното дуо Mind Against и брилянтният Human Rias, който стана единственият изпълнител в историята на EXIT, за да отвори и затвори Dance Arena тази година! Ветеранът на регионалната сцена Marko Nastić също потвърди участието си, заедно с представителя на лейбъла Afterlife Coeus и повече от тридесет местни и регионални звезди, завършващи електронната музикална линия на фестивала Sea Dance. Най-големият черногорски фестивал обогати състава си, който вече включва големи световни и регионални звезди като Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Shouse, Mahmut Orhan, Konstrakta, KALUSH Orchestra, Dubioza Kolektiv, Senidah и много други.

Интересът към осмото издание на носителя на наградата за най-добър европейски фестивал, който ще се проведе от 26 до 28 август в тюркоазения залив на плаж Булярица, вече надмина всички очаквания, поради което ограниченият брой билети на текущите цени е разпродава се бързо и ще бъде в продажба не по-късно от петък, 12 август, или до изчерпване на количествата! Продажбата на еднодневни билети започва в понеделник, 8 август, на обяд.

Mind Aga¬inst, съставен от италианското дуо Alessandro и Federico Fognini, е едно от най-търсените изпълнители в електронната музика. Фантастичната двойка спечели световна популярност през последното десетилетие чрез комбиниране на техно и хаус, създавайки иновативен, мелодичен, минималистичен, кинематографичен звук. Те са автори на култовите издания “Atlant”, “Ce¬re¬mo¬nial”, “Ava¬lon” и “Stran¬ge Days”, благодарение на които се смята, че лейбълът “Li¬fe & De¬ath” лидер в съвременния звук. През годините те издадоха епични песни за други водещи издателства като Afterlife, Cocoon и Hotflush. Известни са и с ремиксите си за WhoMadeWho, Art Department, Róisín Murphy и Green Velvet. Те участваха на повечето от най-големите световни събития, а феновете на Sea Dance помнят грандиозното им представяне през 2017 г., на четвъртото издание на фестивала.

Human Rias е известен като резидент и букер на бившия култов мюнхенски клуб MMA (Mixed Munich Arts) и дългогодишен приятел на фестивала EXIT. На тазгодишното издание на Exit той имаше честта да открие и закрие mts Dance Arena, а организираното от него парти от 9 до 10 ч. ще бъде запомнено от всички, които тази сутрин бяха на един от най-големите дансинги в света.

Ветеран на регионалната сцена с успешна международна кариера, обхващаща повече от 20 години, сцена Marko Nastić обича да експериментира и комбинира различни жанрове и стилове електронна музика, от техно и трайбъл техно до хаус, минимал, техно хаус и брейкбийт. Той основава първото сръбско техно издателство Recon Warriors, в рамките на което по-късно създава още два лейбъла – Recon Light и Traffica. Той е и човекът зад издателската къща Easy Tiger и поредицата от събития, както и лейбъла Rakija и е част от TTP 2.0 с Dejan Milićević и Amnasty с Ana Ćurčin.

Представител на уважавания лейбъл Afterlife, предвождан от Tale of Us, и един от най-добрите продуценти и диджеи в региона, Coeus, създадоха уникален звук в тази част на света, характеризиращ се с дълбоки мелодични прогресии. Той привлече вниманието на световната електронна музикална сцена с издания като „Elysian“ за Moblack Records, „Eden“ за Afterlife и „Forgotten Love“ за Mimesis, докато последният му сингъл „Her Eyes“ беше пуснат в края на миналия месец в Afterlife компилация “Unity pt. 3“. Той се наложи много на световната електронна сцена, а парчетата му могат да бъдат чути в сетовете на звезди като Tale of Us, Solomun, Adriatique, Dixon и много други.

Фантастичният електронен състав е подкрепен от силен списък от регионални и местни изпълнители, които ще свирят на Together. Always! stage: 84 BIT, Anjusic, Branko Vuković, Buba, Budo, CHBX, Došljak, Double Needle, Iks Oks, John K, Konatari, Lazar, Marko Pajković, Marko T, Mr. Lekka, Mr. Mips, Nessuno, OAK Brothers, Sen Oliver, Pelzensers, Pim Secle, Rhudaman, Satie, Soc, SOFT 85, Stamina, Stanco, Starac, Straks, Vlado Božović и Vuk Đurišić.

 

Актуални цени на билети до 12 август!

Текущата цена на билетите за фестивала Sea Dance е 64 лв., което е 40% отстъпка от крайната цена и е валидна до петък, 12 август в полунощ или до изчерпване на количествата. Продажбата на еднодневни билети стартира от понеделник, 8 август, на цена подарък от 28 лв., с 40% отстъпка от крайната цена. Поради огромния зрителски интерес, кампанията „Купи 4, вземи 5“ все още продължава. По време на тази кампания феновете, закупили четири билета за Sea Dance Festival, ще получат пети като подарък.

 

Билети се предлагат в мрежата на Bilet.bg. 

Вашият коментар