Носителката на титлата Lady Bulgaria International за 2022 година Мария Бойчева разкрива своите тайни за красотата, както и грижите, които тя и нейното семейство полага за здравето си. 

Мария е млада, амбициозна майка и съпруга, която въпреки забързаното си ежедневие покрай бизнес ангажиментите  със собствената й Miracle Body, успява да намери време и да полага комплексни грижи за своето тяло и външност. Именно заради успехите на Miracle Body, Мария получи награда от First Lady.

Красавицата неведнъж е споделяла, че човек трябва да се грижи комплексно за себе си. Като бивш треньор по каланетика и канго джъмпс, тя е имала възможността от опит да разбере, че за да бъде красиво едно тяло, трябва да бъде преди всичко здраво.

“Живеем във време, в което дишаме мръсен въздух, ядем некачествена храна, подложени сме на ежедневен стрес, а всичко това нанася сериозни поражения на нашето тяло и психика. Само с храната не можем да си набавим достатъчната доза витамини и минерали”, споделя Мария Бойчева. 

Освен ежедневния прием на чай Miracle Body , с който пречиства организма си от токсини и поддържа добрата си фигура, тя използва и витамините Swiss energy hair, nail and skin. Изборът им не е случаен. Тези витамини са нано-капсули с удължено действие, а предимствата им са много пред обикновените,  които се предлагат на пазара.

Нано-капсулите Swiss energy hair, nail and skin са швейцарски което гарантира качеството им. Заради технологията си на производство, те успешно преминават през стомаха за да се настанят в чревният тракт където се усвояват напълно от организма.

Lady Bulgaria International 2022 Мария Бойчева издава и как се грижи за здравето на сина си. Адриан, който е на 6 години няколко пъти е пил антибиотици.

„Това се случи преди да открия имуностимуланта за деца Swiss energy immunity boost. При всяка промяна в климата Адриан се разболяваше. Пътуваме често, което също е фактор за спада на имунитета при децата. Swiss energy immunity boost не съдържа глутен, лактоза, захар. Желираните витамини са с приятен натурален плодов вкус.

Няколко основни неща бих препоръчала на майките с малки деца, които боледуват често:  разхождайте се в планината,осигурявайте му качествена храна –  по-малко захар и мазни храни. И задължително витаминен комплекс на Swiss energy immunity boost”.

Съпругът на Мария – Костадин е млад мъж с динамична професия. Понякога заспива трудно от преумора, но решава проблема със Stress Relief. Чаят на Miracle Body успява да му помогне с отпускането на нервната система и лесното заспиване. С годините си е изградил лична здравословна рутина. Сутрин вместо кафе пие чаша детокс чай Miracle Body, а след закуска приема по 1 нано-капсула ActiveLife Swiss energy, които допринасят за нормалния метаболизъм и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Благодарение на състава си, нано-капсилите стимулират функциита на нервната система и намалява признаците на умора.

ActiveLife Swiss energy  е изключително подходящ за хора с динамичен начин на живот и интензивна физическа активност“, добавя Мария Бойчева.

За нея и семейството й  тайната за здраве и красота е  комбинацията от натуралните чайове на Miracle Body и витамините на Swiss energy.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com