След кратка музикална пауза, ето че Джия се завърна с нов музикален проект и впечатли меломаните.

„Най-грешното“ е заглавието на ударният проект, с който Джия прикова вниманието към себе си. Предишното парче на изпълнителката – „Паля“, направи своята премиера преди повече около 11 месеца.

Е, сега Джия е още по-нахъсана и още по-красива! Именно и фотосесията и пред обектива на Теди Грозданов, с когото певицата засне кадри от видеото си към „Най-грешното“.

Джия сменя няколко визии в новият си проект, и определено трябва да признаем, че е по-красива от всякога.

С всеки следващ проект, Джия прогресира и върви нагоре към върховете в попфолка. Именно това е и причината, тя да е сред най-желаните изпълнителки за клубни и концертни изяви в страната.

„Песента е страхотна!“, „Това е хит!“, „Джия не спира да ме изненадва и никога не рязочарова!“ – това са само част от коментарите под видеоклипа в YouTube канала на Hit Mix Music.

За музиката и аранжимента към „Най-грешното“, Джия се довери на Spacesound и Йоанна Бюйлекова. Текста на парчето е на Росен Димитров, а видеоклипът е поверен на Добромир Николов.

Със сигурност, „Най-грешното“ е нещо много различно като звучене и представя Джия в една нова светлина, която получи одобрението на меломаните.

Вашият коментар