Днес ви срещаме с една прекрасна жена.Тя е майка, добра съпруга и носителка на титлата ,,Lady Bulgaria International 2022”. Тя е позната най-вече от поредицата „40 седмици – Пътят на едно дете“. Това е първата дигитална поредица на BTV и ДНК, посветена на родителството.Тя е Мария Бойчева.Ето как отговори Мария на специално зададените ѝ въпроси от Християн Гьошев.

1. Здравей Мария, разкажи ни повече за себе си…

– На 32 години съм, родена съм в красивия Благоевград, но вече почти 15 години живея в София. Цял живот съм обичала спорта и всичко свързано с красотата и здравето. До скоро имах собствена зала за групови тренировки, където също така преподавах Каланетика и Канго Джъмбс. Покрай семейството, имам син на 6 години, и служебните ангажименти с Miracle Body  нямах достатъчно енергия да продължа професионално да се занимавам със спорт.

2. Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?

– Хорското мнение никога не е оказало влияние върху мен, колкото и нескромно да звучи, никога не се сравнявам с останалите и това е моята тайна да не се впечатлявам от мнението на хората.

3. Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?

– Моето обкръжение ме познават много добре и винаги са вярвали в мен, тъй като знаят, че не се спирам пред нищо и никого. Около мъжа ми имаше хора, които до скоро поддържаха теорията, че красивите жени са глупави, а пък жена с дете над 30 години не става за друго освен да пере чорапите на мъжа си. Към днешна дата мога само да им благодаря, защото “разпалиха фитила на бомбата, която се таи в мен” и тепърва предстои да показвам много от своя потенциал.

4. Каква е тайната на успеха ти?

– Да обичаш това, което правиш и да правиш това, което обичаш. Винаги съм се шегувала, че не случайно не съм счетоводителка. За да успее човек трябва да развива, това в което е добър, а не да следи какво е модерно или платено, като дейност.

6. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?

– Все още съм в търсене на пълното щастие. Винаги съм вярвала, че ще го намеря, когато отида да живея на остров Бали. Един ден ще ви пиша от там, за да ви кажа дали съм го намерила.

7. Има ли нещо, за което съжаляваш?

– Честно казано – не. Има към какво повече да се стремя, но не и да съжалявам. Аз съм човек, който действа импулсивно, винаги казва и прави каквото мисли и желае, така че всяко едно мое действие е желано. Аз съм човек, който обича да мечтае  и мисли за бъдещето, не за миналото.

8. Какво ти донесе титлата ,,Lady Bulgaria 2022”.

– Тази титла ми донесе емоции, които бях забравила. До преди 10-на години работих активно, като модел . Тогава хората ме познаваха от различни реклами и филми. Сега след конкурса Lady Bulgaria виждам отново публичния интерес към себе си. Но най-важното е, че сега по-лесно успявам да стигна до деца и институции, които имат нужда от това някой да им подаде ръка.

9. Имаш собствена марка чай ,,Miracle Body“разкажи ни повече за него. Защо точно чай реши да правиш?

– Моята марка чай е създадена след много дълги години опит с какви ли не продукти на пазара. Като жена, която винаги се е грижила за своето здраве и тяло, исках да създам продукт, който да е натурален и безвреден, на достъпна цена и в същото време да дава резултати. Така след дълго събеседване с една от водещите фабрики за билки в България, и най-добрите технолози, създадохме чайовете на Miracle Body. Работата ми, като треньор по каланетика ме среща ежедневно с много хора, които искат да подобрят здравословното си състояние, това ме мотивира да създам натурален продукт, с който да им помогна.

10. Как съчетаваш работата с чая и семейния си живот.

– Не е никак лесно да бъдеш работеща майка и домакиня. В моето ежедневие се справям напълно сама. Нямам баби, домашни помощници или детегледачки. Но смятам,че всяка една себеуважаваща се жена трябва да бъде отдадена на това което прави и на семейството си, и разбира се да се поддържа и да изглежда добре. При мен за сега се получава с много постоянство, дисциплина и правилно разпределено време. Всеки ден си правя график на предстоящите срещи и задачи. Обичам да съчетавам приятното с полезното, така че много пъти може да ме видите във фитнес залата, докато въртя на колелото да провеждам служебни разговори или да потвърждавам поръчки на клиенти.

11. Сама ли правиш всичко или имаш екип, с който работиш. Имаш ли подкрепа от твоя съпруг за бизнеса ти?

– В началото на създаването на Miracle Body пробвах да работя с екип от хора, но опита ми показа, че на този етап най-успешно за мен е да си правя всичко сама. Влагам цялата си енергия в това, което правя. Говоря с почти всеки един мой клиент и заедно подбираме най-добрата комбинация от продуктите на Miracle Body.

12. Трудно ли е да се развива бизнес в България? Как Covid-19 попречи на твоята работа?

– Бизнес се прави трудно не само в България, а по-целия свят. Бюрокрацията е тежка дори и в Европа, казвам го от опит. В България е една идея по-трудно, заради финансовите възможности на българското население. При мен Covid-19 не попречи толкова много на работата ми, защото в този момент хората си дадоха сметка, че трябва да положат повече усилия да бъдат здрави. В момемта  това изключително поскъпване на всичко се отрази на моя бизнес. Цените на билките се увеличиха, доставките също.

13. Какво ти предстои до края на тази година?

– До края на тази година съм си пожелава едно страхотно лято със семейството ми. Имах честта да бъда номинирана за First Lady Bulgaria 2022 в областта  “здраве и красота”. След няколко седмици ще бъде и обявяването на наградените.

В момента за Miracle Body разработих нови продукти – соли за вана и антицелулитен скраб за тяло. Основната цел за мен е тези продукти да успеят да достигнат и впечатлят моите клиенти, така както чая.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар