Диона не спира да изненадва меломаните с всеки следващ нов проект и да показва на какво е способна.

След успеха на „Само теб“ в колаборация със Саша Рико, ето че месец след това, певицата атакува музикалните чартове с „Клеопатра“ – проект от ново поколение, който обединява няколко музикални стила и впечатлява както с музика и текст, така и с ефектно видео.

„Клеопатра“ успя да предизвика бурни реакции в меломаните. Едни определят песента като тотален хит, а други нападнаха Диона, защото във времена на криза и инфланция, певицата е използвала над 70 литра истинско мляко.

Разбира се, Диона никога не остава длъжна на никого и излезе с обръщение в социалните мрежи:

„До всички хора, които си позволиха да ме порицават за млякото в клипа:
Така, първо ходя на благотворителни концерти поне веднъж месечно и съм помагала на бедните много повече от вас, които плюете пред монитора. Второ, истинската Клеопатра също се е къпала с мляко, но народът и я е благославял, не я е плюл за това. В крайна сметка не мога да нахраня всички бедни, нито пък ще позволя това, че има бедни да попречи на качеството на видеата ми… Защо не нападнете всички хора с възможности, че си купуват скъпи къщи и коли, докато някой там някъде гладува ?! Що за логика… Осъзнайте се!“ – написа изпъшнителката в личният си Facebook профил.

Както вече споменахме, видеото към „Клеопатра“ прикова вниманието на меломаните, които споделиха че Диона прилича изключително много на Клеопатра. Е, прилика има и то не само визуална, защото Клеопатра е известна с това, че е била изключително красива и суетна жена, която умело е боравила със своята женственост и е успявала да подчини всеки мъж. Диона от своя страна е същата и дори с гордост признава, че е ромската Клеопатра, защото певицата никога не се е срамувала от потеклото си, нещо повече, дори се гордее. Припомняме ви, че хората от ромски произход са изключително красиви, талантливи и амбициозни.

Плюта или не, Диона и екипът и успяха да си свършат работата повече от перфектно, защото няма човек, който да е безразличен към проекта, което е най-важното. „Клеопатра“ е сред най-скъпите проекти на Диона, а и е сред най-качествената продукция излязла до този момент от началото на годината.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com