Красивата и много талантлива Анна Кръчмарова, успя да да развълнува всичките си почитатели и последователи в социалните мрежи в една много гореща новина. Третата книга по която познатата ни от Мастър Шеф Анна Кръчмарова работи, вече е завършена.

За илюстрациите в книгата си, Анна за пореден път се довери на художник номер едно, а именно Ева Кирова, с която са работили и по ВКУСНИ КАРТИНКИ. Галя Петрова се е погрижила за корицата и тялото на книгата, а за редакцията, Анна отново се е доверила на Галина Попова, с която е работила и по предишните си книги. Фотосесията е заснета с топ фотографът Люба Емилова. В своята публикация, Анна Кръчмарова благодари на всички работили по създаването на третата си книга и на издателство „Екрие“. Заглавието на книгата е „Лесни вкуснотии от Анна“.

По всичко личи че и третата книга на носителката на титлите Мисис България – Европа 2017 и Мисис Европа 2018 ще достигне успехът на предходните две, които се превърнаха в тотален хит и се радват на голям интерес от читателите. Благодарение на книгите си, Анна е присъствала и е помогнала за това празниците на хиляди хора да са по-вкусни, по-забавни и по- приятни.

Анна Кръчмарова не спира да изненадва почитателите си. Припомняме ви че в края на 2021 година, Анна роди третото си дете и малко след това сподели, че създава бебешки артикули, които да са от полза на млади майки и кърмачки. Нейният бранд Anna’s Chocolates се развива повече от добре и се превърна в предпочитан избор. Благодарение на любовта си към шоколада и шедьоврите които създава, Анна Кръчмарова и брандът ѝ са еталон за вкусни и качествени шоколадови изделия и торти.

Анна Кръчмарова отправи и благодарности към партньорите ѝ от ,,Crispy Mates”, без които третата ѝ книга нямаше да бъде факт.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com