Ако ако вашата работа е създаването на 3D проекти, то най-вероятно сте се сблъсквали с проблема да губите твърде много време в работа с различни приложения, което допълнително ви изнервя, защото те не са достатъчно ефективни. Е, решението на този казус се казва SketchUp.

SketchUp е иновативна програма за 3D моделиране и рисуване, без значение дали става дума за интериорен дизайн, инжинерство, дизайн на филми или игри, както и архитектура или машиностроене.


Ето три предимствата в това да използвате SketchUp:

1. Възможност за бърза промяна – можете почти светавично да променяте концепцията на даден проект или да правите корекции по него

2. По-голямо поле за изява – SketchUp ви дава досъс богат набор от функции, с които да разширите кръгозора си и да дадете воля на въображението.

3. Бързина и резултат – когато се доверявате на SketchUp, вие не губите време в лутане и използване на други приложения, защото имате всичко най-важно събрано в едно приложение.



Интуитивното 3D моделиране, гъвкавостта, BIM сътрудничеството, виртуални дизайни на конструкции и модели, качествена презентация, както и дибавянето на данни от реалният свят, са малка част от богатият набор от спецификации на SketchUp.

Вашият коментар