Когато става дума за важен повод като абитуриентския бал, не искаш нищо да ти попречи, да се чувстваш красива и да ти бъде комфортно. А нищо не е така важно за удобството ти, както обувките. Те са елемент, който може да превърне визията ти в произведение на изкуството и да те накарат да изглеждаш зашеметяващо.

При нас, в galdini.net ще откриеш стилни и удобни елегантни обувки в различен стил и цвят, които ще се превърнат в идеален завършек на великолепната ти визия. Те са изработени в България с любов и внимание към всеки детайл Изящна рокля = по-семпли обувки и обратно. Ако избереш тоалет с блясък и по-смел и разчупен стил, то нека обувките са семпли. В случай, че облеклото е богато на украшения като камъчета и пайети, то ти препоръчваме да се спреш на едноцветни обувки със семпъл дизайн. Да речем, че избереш златна рокля – в този случай можеш да заложиш на златисти обувки, но тогава нека бъдат по-светъл и мек тон. Разбира се, тук важи и обратното – при по-семпли рокли, можеш да си позволиш да заложиш на една идея по екстравагантен модел обувки.

Нашата колекция високи елегантни обувки е специално подбрана и съобразена с последните модни тенденции. Впечатляващия дизайн, нежната визия, висококачествената изработка и красивите заострени върхове на обувките ще ти носят увереността и самочувствието през, от което имаш нужда. Предлагаме обувки на висок тънък ток и такива с ток и лека платформа отпред, за по-голямо удобство през твоята специална абитуриентска вечер. Дизайнът им е максимално изчистен, за да подхожда на всяка рокля.

Има ли „правилен цвят“?

Със сигурност цветът на обувките за бала трябва или да съвпада, или да допълва роклята ти. Но, разбира се, всичко зависи от цялостната ти визия, аксесоарите и това какво искаш да „каже“ твоят стил. Сред предпочитаните цветове са: черно, червено, бяло и бежово. Ето някои основни правила, с които да определиш кой цвят е подходящ, спрямо твоята визия:

Черно

Вечната класика, която подхожда на всичко. Черните елегантни обувки са сред предпочитаните при дамите. Предимството е, че могат да се съчетаят с всеки елегантен тоалет Бежово Бежовите обувки на ток са тотален бестселър. През последните години те са изключително желани сред дамското общество. Освен че са красиви, те ще бъдат и акцент в елегантната Ви визия.

Ние, в galdini.net, сме заложили на кожени и лачени обувки в няколко нюанса на бежово.

Червено

Червените обувки ще се съчетаят идеално със съблазнителна червена рокля или друг семпъл едноцветен елегантен тоалет. Тук обаче трябва да се увериш, че тонът на тоалетът и обувките си съвпадат. Не искаме бонбонено червено, съчетано с цвят бордо, нали?

Бяло

Белите обувки са елегантен избор, с който е трудно да сбъркаш, защото много лесно се съчетават практически с всеки цвят. В galdini.net ще откриеш кожени и лачени бели обувки на висок ток, подходящи както за твоята абитуриентска вечер, така и за сватба или официален повод. Още един малък съвет Когато избираш обувки, носи си малка част от плата на тоалета или снимка, направена на естествена светлина, за да си сигурна, че няма да сбъркаш в цвета

Високо, високо, високо

Високите обувки на нежен, тънък ток са вечна класика, която няма да отмине. За твоята специална абитуриетска вечер несъмнено трябва да избереш обувки на висок ток с елегантна визия. Те ще те накарат да се чувстваш още по-красива, забележима и елегантна през специалните ти повод. Високите обувки издължават визията ти, подчертават стила ти и ти носят самочувствие. В Galdini.net ще откриеш страхотни предложения за официални обувки – разгледай, избери и създай неповторими спомени в своята абитуриентската вечер! Най-важното за тази специална вечер, а и за всяка друга, е да се чувстваш добре и в свои води.

Вашият коментар