Едно от новите остриета на фирма „Пайнер“ Антонио, успя да предизвика истински фурор в социалната мрежа Instagram. И не този път не говорим само за новият му хит, който излезе преди броени дни и превзе нощните клубове, а за последният пост на изпълнителя.

Антонио сподели своя снимка от абитуриентският си бал, а текстът придружен към нея успя да разтопи и най-ледените сърца.

Здравейте приятели, наближават баловете…най-важният и най-чаканият ден за един ученик. Връщайки се назад си спомням колко много се вълнувах за моят бал…за моят специален ден.
По този повод искам да направя този ден още по специален за някой в нужда и да подаря моят костюм. За целта ще имам нужда от Вашата помощ. Моля да се свържете с мен на лично съобщение ако имате предвид, някой в неравностойно положение за да помогнем заедно. Нека усмихваме повече хора за да направим света по красиво място!“ – написа младият певец, а многобройните му последователи са възхитени от постъпката на младият изпълнител.

Публикацията на младият секссимвол вече се разпространява с голяма скорост, но това е и целта, да може в тези трудни за човечеството време да бъдем хора и да помагаме едни на други.

Въпреки образа си на лошо момче в клиповете и социалните мрежи, Антонио показа че има голямо сърце и душа, с което напълно разбива на пух и прах клюките от преди няколко дни, имащи за цел да го очернят.

Само преди броени дни излезе и новият хит на певеца „Не ти ли писна“, в който участие взе и Емрах. Песента вече е в сетовете на всички DJ в страната и се радва на топъл прием от слушателите на жанра и определено ще се нареди до най-слушаните песни за сезона.

Вашият коментар