С огромо удоволствие ви съобщаваме, че шведските дет метъл екзекутори HYPOCRISY ще гостуват у нас на 23 октомври 2022 г. в зала „Христо Ботев“!

Специални гости ще са гръцките метъл ветерани SEPTICFLESH, а официален съпорт на турнето са канадските машини THE AGONIST и финландската мелодет/метълкор банда HORIZON IGNITED.

Mетъл титаните се надигат отново, за да обхванат цяла Европа, като буря и да оставят следа от чисто дет метъл опустошение в 17 държави и 37 града. WORSHIP European Tour 2022 ще започне на 30 септември и ще приключи на 12 ноември.

HYPOCRISY имат 30-годишна история с 12 албума, стотици концерти по целия свят и хиляди фенове. Тази влиятелна шведска дет метъл банда стартира по волята на един човек и името на този човек беше (и е) Peter Tägtgren (Hypocrisy, The Abyss, PAIN, ex-Lindemann). След като направи първите демо записи сам и получи оферта от Nuclear Blast, той покани музиканти, с които да сформира истинска група.

Оттогава HYPOCRISY постигат успех със своите записи и разтърсващи изпълнения на живо. Развиха се музикално и концептуално. Тежкият и богат звук със закачливи мелодични рифове, смазващи барабани, неясни текстове и многостранни вокални партии, се превърнаха в характерен стил на групата. Дискографията им от дебютния „Penetralia“ до актуалния „Worship“, през легендарни албуми като „The Fourth Dimension“, „Abducted“ и „Virus“, е наистина вълнуващо метъл пътешествие. Пътуване, което продължава.

Новият дългоочакван албум на HYPOCRISY излезе на 26 ноември 2021 г. и далеч надмина всички очаквания. Можете да сте сигурни, че концертите на живо от това турне също ще го направят.

Вашият коментар