С поредица от участия, група „Фантазия“ радват почитателите си в Plazza Dance в столицата

От известно време насам, Fantasy Band са редовни гости на най-горещата точка в Студенстки град, а именно „Plazza Dance Sofia“. Този факт може само да радва почитателите им, тъй като все по-често меломаните имат възможността да споделят емоции в компанията на любимите си музиканти от Групата на Народа.

Понеделник вечер бе още по-вълнуваща за посетителите на „Plazza Dance Sofia“. Нощният клуб на Константин буквално се пръскаше по шевовете от меломани, дошли да зърнат любимата си група и да чуят едни от най-големите им хитове на живо.

Фото: Alex Cooper

Гвоздеят на участието на група „Фантазия“ бе появата на самия Константин, който се качи на сцената при оркестъра и ги похвали със следните думи: „Дами и господа, Вие не можете да си представите за какво стана въпрос. Група „Фантазия“ са най-великите, не само в България, а може би и в цял свят!“.

„Благодарим ти за признатието, приятелю!“ – написа в социалните мрежи фронменът на групата – Силвестър Матеев-Силвър, веднага след вълнуваща нощ.

Междувременно екскузивна премиера на сцената на Plazza Dance Sofia получи най-новата песен на Fantasy Band, която носи заглавието „K!RVE“. Парчето се радва на интерес от страна на феновете и е попаднало в трендинг класацията „Набиращи популярност“ на YouTube.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com