Младият изпълнител Ашкар, който успя да си спечели безброй почитатели както с тоталните си хитове, така и с атрактивна визия, за пореден път стана едно от най-одумваните лица в България.

Припомняме ви, че неотдавна, цяла България гръмна с новината, че Ашкар има тайна любов в Обединените Арабски Емирства. Дали това е така не знаем, но със сигурност Ашкар може да бъде забелязан по-често там, отколкото в родната му България.

Когато е в Дубай, Ашкар може да бъде забелязан на едни от най-луксозните ресторанти и клубове, а с кого ходи там или при кого, остава пълна мистерия, защото изпълнителят на „Яко мами“ споделя снимки на които е сам.

Към днешна дата, Ашкар има над 104 хиляди последователи в социалната мрежа Instagram, които не спират да поздравяват изпълнителя за перфектна му визия, а по него въздишат хиляди дами.

За съжаление обаче, все по-често Ашкар става жертва на едно от най-честите киберпрестъпления, а именно кражбата на снимки и създаването на фалшиви профили. Можете да откриете редица профили с различни имена във всякакви приложения за запознанства, социални мрежи като Facebook и Instagram, но специално пред нас, Ашкар разкри че не използва Facebook, а само и единствено Instagram.

Меломаните очакват с нетърпение новите музикални проекти на Ашкар, а кога и къде ще направят своята премиера, предстои да разберем.

Вашият коментар