Днес рожден ден празнува, една от най-обичаните попфолк изпълнителки, жената без която попфолка би бил по-малко шоу и повече бизнес, а именно очарователната Лорена.

Звездата на Лорена изгря в разгара на лятото на 2016 година, с тоталният хит „Все ми е тая“, който се радва на повече от 15 000 000 гледания и все още е сред любимите песни на слушателите на жанра. И така, проект след проект, Лорена надскачаше себе си, представяше хит след хит и успя да се изкачи на върха в попфолка, а многобройните ѝ почитатели споделят, че нямат търпение за всяка една среща със своята любимка.

Ако трябва да бъдем абсолютно обективни, Лорена няма слаба песен, кофти видео или участие, на което не е станал истински купон. Лорена е най-силният дебют през последните години и се радва на любовта на феновете, която я зарежда с много енергия да твори нови и неща. Съвсем скоро се очаква и премиерата на новият проект на певицата, а меломаните нямат търпение да чуят и видят на какво ли е заложила тяхната любимка, след тоталният хит „Кучка проклета“.

Нашият екип пожелава на Лорена да не спира да бъде себе си, да бъде здрава и да ни радва дълги години с тотални хитове и никога да не слиза от върха. Пожелаваме и също здраве за нея и близките ѝ хора, да бъде много обичана и все така добър човек, майка и жена.

Снимка: Hristiyan Subev

Вашият коментар