Няма шега, няма измама – той се върна

Днес, 1 април – няма шега, няма измама – е време за киноприключение от ново измерение. Култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA нахлува в киносалоните и дава незабравимо свръхзвуково начало на пролетния киносезон с нетърпеливо очаквания забавен и зрелищен екшън Соник: Филмът 2.

Обичаният от милиони Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник, който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с помощта на нов партньор – притежаващата огромна юмручна мощ ехидна Нъкълс, с когото крои пълен план за унищожението на света. Единственият, способен да ги спре, е Соник, който най-накрая получава възможност да се превърне в истински герой, но този път дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. За щастие, на помощ му се притичва двуопашата лисица Тейлс, а сблъсъкът, който ще последва, вещае 100% кинозабавление.

Най-нетърпеливите фенове вече имаха възможност да се впуснат в новото приключение на любимия син таралеж, като „влязоха във филма“ в специалната прожекция на Соник: Филмът 2 във 4DX® залата на Cinema City в Мол Парадайс. На 30 март едни от най-популярните родни геймъри, тик-ток и инстаграм инфлуенсъри, както и звезди от киното, театъра и музикалната сцена, минаха на следващото ниво на кинозабавление с помощта на 4DX® технологията, с която не просто гледаш филма на големия екран, но го изживяваш и физически, чрез стимулиране на сетивата с уникална „хореография“ от движения и вибрации на специалните модулни седалки и пресъздадените в залата водни, въздушни, светлинни ефекти и миризми. А когато в центъра на историята е свръхзвуковият Соник, преживяването наистина е от ново измерение.

Повече за следващото ниво на екшъна, лудориите и амбициозната продукция като цяло ни разказват режисьорът Джеф Фаулър и актьорите Бен Шварц, Джейс Марсдън и Идрис Елба в специално видео зад кадър.

Зад кадър „По-голям, по-добър, по-син“:

Соник: Филмът 2 крие множество изненади за верните почитатели на Соник във всичките му форми и превъплъщения и героят отправя молба към тези, които ще са сред първите видели новите му приключения в кината: не бързайте да разказвате историята и да развалите филма за другите. Затова, ако имате подтик да се разприказвате, натиснете спирачките. Оставете бързането на емблематичния син устатко. Сериозно, без спойлери!

Без спойлери:

https://www.youtube.com/watch?v=ZwKKvrer9Ao

Влизаме в ново измерение на кинозабавление със Соник: Филмът 2 от днес, 1 април, само в кината и 4DX, дублиран и субтитриран.

Режисьор на Соник: Филмът 2 е Джеф Фаулър (Соник: Филмът), а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. В ролите се завръщат Бен Шуорц като гласа на Соник, Джим Кери като д-р Роботник, Джеймс Марсдън като Том Уачовски и Тика Съмптър като Мади. Към тях се присъединяват Идрис Елба като гласа на Нъкълс и Колийн О‘Шонеси като гласа на Тейлс.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com