Няма шега, няма измама – той се върна

Днес, 1 април – няма шега, няма измама – е време за киноприключение от ново измерение. Култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA нахлува в киносалоните и дава незабравимо свръхзвуково начало на пролетния киносезон с нетърпеливо очаквания забавен и зрелищен екшън Соник: Филмът 2.

Обичаният от милиони Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник, който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с помощта на нов партньор – притежаващата огромна юмручна мощ ехидна Нъкълс, с когото крои пълен план за унищожението на света. Единственият, способен да ги спре, е Соник, който най-накрая получава възможност да се превърне в истински герой, но този път дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. За щастие, на помощ му се притичва двуопашата лисица Тейлс, а сблъсъкът, който ще последва, вещае 100% кинозабавление.

Най-нетърпеливите фенове вече имаха възможност да се впуснат в новото приключение на любимия син таралеж, като „влязоха във филма“ в специалната прожекция на Соник: Филмът 2 във 4DX® залата на Cinema City в Мол Парадайс. На 30 март едни от най-популярните родни геймъри, тик-ток и инстаграм инфлуенсъри, както и звезди от киното, театъра и музикалната сцена, минаха на следващото ниво на кинозабавление с помощта на 4DX® технологията, с която не просто гледаш филма на големия екран, но го изживяваш и физически, чрез стимулиране на сетивата с уникална „хореография“ от движения и вибрации на специалните модулни седалки и пресъздадените в залата водни, въздушни, светлинни ефекти и миризми. А когато в центъра на историята е свръхзвуковият Соник, преживяването наистина е от ново измерение.

Повече за следващото ниво на екшъна, лудориите и амбициозната продукция като цяло ни разказват режисьорът Джеф Фаулър и актьорите Бен Шварц, Джейс Марсдън и Идрис Елба в специално видео зад кадър.

Зад кадър „По-голям, по-добър, по-син“:

Соник: Филмът 2 крие множество изненади за верните почитатели на Соник във всичките му форми и превъплъщения и героят отправя молба към тези, които ще са сред първите видели новите му приключения в кината: не бързайте да разказвате историята и да развалите филма за другите. Затова, ако имате подтик да се разприказвате, натиснете спирачките. Оставете бързането на емблематичния син устатко. Сериозно, без спойлери!

Без спойлери:

https://www.youtube.com/watch?v=ZwKKvrer9Ao

Влизаме в ново измерение на кинозабавление със Соник: Филмът 2 от днес, 1 април, само в кината и 4DX, дублиран и субтитриран.

Режисьор на Соник: Филмът 2 е Джеф Фаулър (Соник: Филмът), а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. В ролите се завръщат Бен Шуорц като гласа на Соник, Джим Кери като д-р Роботник, Джеймс Марсдън като Том Уачовски и Тика Съмптър като Мади. Към тях се присъединяват Идрис Елба като гласа на Нъкълс и Колийн О‘Шонеси като гласа на Тейлс.

Вашият коментар