Рон Мос пристига в България специално за церемонията Brand Ambassador Awards

Организаторите от Christian Of Roma са подготвили пищно шоу на 1-и април с водещ Димитър Рачков

Американската кино легенда и приятел на България се завръща отново в столицата, за да вземе специално участие в първата по рода си церемония Brand Ambassador Awards. Инициативата е на г-жа Елена Кристиано, собственик на най-бързо развиващата се компания в индустрията на красотата в България.

Brand ambassador“ е платформа, която създадохме по време на пандемията. Нашата компания инвестира много в професионалните обучения на утвърдени и стартиращи фризьори. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти и провежда 120 семинара годишно. Срещите на живо бяха ограничени и ние трябваше да намерим начин да подкрепим нашите партньори и клиенти.

Така дадохме възможност на всеки един от нашата екосистема да стане посланик на любимата си марка, представена на българския пазар от Christian of Roma – Alfaparf, L`Anza, OWay и BES. Това вдъхнови нашите колеги и внесе креативност в представянето на тяхната работа, салони, продукти и екипи. Така съхранихме духа на всички ни в тежки времена, в които работата ни беше ограничена от условията на пандемията.

Съвсем естествено, стигнахме и до церемонията по връчването на Brand Ambassador Awards, за да поощрим таланта и страстта на нашите посланици.“ – споделя г-жа Кристиано, дни преди пищното събитие, озаглавено Hollywood Night.

Водещ на церемонията ще бъде Димитър Рачков. Топ звездата Рон Мос ще направи световна премиера на трейлъра на филма, който снима в Италия в момента, и чийто продуцент е. За първи път звездата от „Дързост и красота“ застава зад камерата и като режисьор. Той ще излезе на сцената за специален музикален пърформънс заедно с талантливата българо-италианска певица Мария Елена Инфантино.

Специално послание към гости и участници ще отправи Нейно превъзходителство, посланикът на Италия в България Джузепина Дзара.

На 1-и април в столичната зала EFE ще бъдат връчени 20 награди, от които седем специални дипломи, осем статуетки за brand ambassador и пет награди в категориите – CREATIVE, NEW TALENT, BLOND MASTER, STYLING и TOTAL CHANGE.

В рамките на ексклузивното събитие атрактивен спектакъл ще изнесе най-новия член в семейството на Brand Ambassador Club – Борислав Сапунджиев-Урсула, посланик на американския бранд L`Anza и арт директор на L`Anza България. Той ще изненада зрители и гости със своя креативен прочит на фризьорското изкуство в специално Hair In Motion Fashion Show.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com