Хотел Nevis Resort, к.к. Слънчев Бряг, който е флагман на Radina Group с първа активна кампания по набирането на кадри за сезон Лято 2022 на престижният форум „Бургас – Живот и кариера – защов  България?“ организиран от платформата Bulgaria Wants You в гр. Бургас.

Всеки желаещ да научи нещо повече за хотел Nevis Resort и свободните позиции, които комплекса предлага може да посети форума днес в Международен Конгресен Център в Бургас, намиращ се в Морската градина.

 

Кои са хотелите под шапката на Радина Груп ? 

Радина Груп обединява няколко добре познати туристически обекта на българския пазар, както и нов хотелски комплекс. Този носи гаранция за стандартите, които се прилагат по отношение на качеството на услугата, вниманието към гостите, грижата към служителите и по отношение на взаимоотношенията с партньорите.

Мисията на Радина Груп е да бъде сред компаниите, които налагат добрите практики и определят тенденциите, движещи сектора напред.  Да докаже, че туристическият продукт може да бъде оригинален, качествен и успешен, въпреки предизвикателствата в глобален или микро-план. Да мотивира, подкрепя и развива своите служители, защото без тяхната енергия и отдаденост е невъзможно развитието на туризъм.

 

Всички хотели от групата са предпочитани от все повече българи и именно това е целта на Радина Груп – насочване към местни пазари и задаване на стандарт за качество. В портфолиото на бранда се включват няколко утвърдени и нови и модерни туристически обекта:

Хотел Аква Невис, Слънчев бряг – привлича гости от всички националности. Първият в България “splash hotel”, с директен достъп на гостите на хотела до Екшън Аквапарк, Слънчев бряг. Аква Невис е носител на най-престижните награди на туристическия портал TripAdvisor, както и на редица отличия от най-големият европейски туроператор – TUI. Освен традиционния UK пазар, се оказва, че хотелът е много интересен за българи, румънци, белгийци, холандци, поляци, германци. Планира се по-богат продукт с голяма добавена стойност за 2022 и пълна реновация за 2023.

Aqua Nevis Hotel

Екшън Аквапарк, Слънчев бряг – през 2003-та година в Слънчев Бряг отваря врати първият в страната тематичен воден парк, разположен на площ от 36 декара – Екшън Аквапарк. Изпраща един сезон пълен с предизвикателства, но отново успя да зарадва своите гости с несравними водни приключения, много екшън и забава за цялото семейство.

Екшън Аквапарк, Слънчев бряг – Action Aquapark Sunny Beach Bulgaria

Хотел Невис Ризорт, Слънчев бряг – ваканционният комплекс Невис Ризорт е разположен на площ от 50 декара – магическо късче земя, еднакво близо до морския плаж, склоновете на Стара планина и оживените улици на Слънчев бряг. За първи път достъпен на свободния пазар. Един оазис на спокойствието и тишината в Слънчев бряг. Над 2500 българи са посетили хотела през 2021. Проведени са уникални събития като международен салса фестивал с над 600 гости и звезди, спортен лагер, международен фолклорен фестивал и различни фирмени събития. Уникален комплекс, в който са снимани епизоди от хитов сериал, който ще се излъчи през 2022.

Nevis Resort Sunny Beach – Nevis Resort

Facebook Comments Box

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com