Дамските чанти отразяват личния ни вкус и стил сред дамите. Чрез тях ще покажете индивидуалност и изтънченост на всяка ваша стъпка. Те са неимоверен елегантен завършек на тоалета на всяка дама и силен акцент на по-семпъл външен вид.

Определено всяка година забелязваме сериозни обрати и контрасти в актуалните модни тенденции. От една страна са семплите  неангажиращи модели с изчистена визия и обикновено решени в един цвят, а от друга – тези, от които е трудно да отделиш поглед, цветните или животински принтове също са сред предпочитаните модели. Освен богатата ни колекция от дамски обувки, ние, в galdini.netобръщаме специално внимание на дамските чанти и раниците и тяхното качество, както и на силната привързаност на дамите към тях, затова сме подбрали колекция от тези аксесоари, която да бъде подобаващо изпълнена само с онова, което наистина им подхожда.

В онлайн магазина ни  galdini.net ще откриете чанти и раници, произведени от еко кожа, а най-новото ни попълнение са чантите и раничките от висококачествена естествена кожа. Дамската чанта трябва да се чувства удобна при носене и в същото време да бъде практична, с достъпност до всички необходими вещи. Предлагаме Ви имено такива впечатляващи, стилни и луксозни модели, произведени в България. При нас ще откриете дамски чанти в богат избор от цветове и дизайн, съобразени с последните модни тенденции.

Приготвили сме за всяка дама по нещо, за да зарадваме всички ваши капризи – от малки, кокетни чантички, побиращи само най-нужното, подходящи за повод или оофициално облекло с елегантен или ежедневен дизайн до големи чанти, побиращи всичките Ви необходими вещи, подходящи за ежедневието или чанти тип торби с практични несесери. Чантите със среден размер и класическа форма са вечна класика и не минават от мода, така че те са едни от най-търсените находки за женския гардероб.

В Galdini shoes предлагаме и голямо разнообразие от интересни кожени раници, които несъмнено са сред предпочитаните покупки при дамите.  В последно време все по-голяма популярност набират цветните чанти, затова ние сме подбрали разнообразие от цветови гами с разчупен дизайн. Пастелните цветове като бонбонено розово, небесно синьо, пепел от рози, цвят капучино, малиново, червено, снежно бяло, пастелно жълто, оранжево, цвят пудра и други се наложиха като тотален хит през последната година. Е, разбира ще, в онлайн магазина на galdini.net, ще намерите и класически едноцветни чанти с изчистен дизайн и чанти в любимия на много дами черен цвят.

В онлайн магазина ни galdini.net ще откриете цялата ни колекция от разнообразни чанти и раници, удобно разделени по категории за по-лесен преглед и избор. Може да откриете артикулите ни и в социалните мрежи- facebook-Galdini shoes и Instagram: galdinishoes. Отдайте се смело на изкушението и си подарете нова дамска чанта или раница онлайн в www.galdini.net !

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар