След изключително успешната 2021 година в личен и професионален план на познатата ни от Мастър Шеф Анна Кръчмарова, ето че носителката на титлата Мисис България Европа 2017 е заредена с нови сили и по всичко личи, че през 2022 година, родната красавица отново няма да почива и ще покорява нови върхове.

След като роди своята трета рожба и стана майка на момиченце, ето че само няколко месеца след това, Анна Кръчмарова е готова с новият си проект. Той е насочен именно към всички бъдещи и настоящи майки, които ще кърмят своите деца. Проектът идва в колаборация с фирма Fantasy, които са доказан лидер на пазара. Сред първите артикули на които ще станем свидетели много скоро са наметало за кърмачки, торбички, бандажчета, лигавници и специални сетове – торбички с мацка и наметало за кърмене . Какви още изненади ще предложат Анна и Fantasy, предстои да разберем.

ЗА ПОРЪЧКИ – КЛИКНЕТЕ ТУК

Припомняме ви, че Анна Кръчмарова изживява истинско щастие, след като миналата година стана законна съпруга на своят любим мъж и стана майка на трето дете.

 

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com