С настъпването на пролетта, трябва да помислим и за смяна на гардероба. Както е известно, голяма част от жените никога няма какво да облекат, не са достатъчно слаби или нямат достатъчно  обувки в шкафовете си. Всеизвестен факт е, че в XXIв обувките са най-голямата  страст на жената и най-лъскавият дамски фетиш. Немалка част от дамите биха  дали и последните си стотинки за обувка, която им „спира дъха“, а изкушенията в galdini.net определено са изключително много.

Със смяната на сезоните, дамите отново са изложени пред предизвикателство – да изберат удобни, подходящи и в същото време стилни обувки. А кои дамски  обувки ще са на мода през този сезон? Нека Ви представим няколко топ тенденции през пролет 2022г., на които ние от galdini.net заложихме. Още в есенно-зимната колекция 2021/2022г. се наложиха цветните комбинации.

Бежовият цвят беше изключително търсен и предпочитан при ботите и  ботушите. Други модерни цветове бяха червено, розово, тъмнозелено, сиво и горчица. Това ще продължи и в новата пролетна колекция, като дори моделите  ще бъдат още по-цветни и в по-топли цветове. При нас ще откриете хитови  модели за всеки вкус и стил, произведени от висококачествени материали.

 

Изпращаме винаги с опция тест и преглед, а също така може да върнете продукт от нас до 14 дни. Линк за преглед на всичките ни модели и за бързи и лесни поръчки: galdini.net. Последвайте ни и в инстаграм: galdinishoes и във facebook:  Galdini shoes, за да следите най-новите ни стилни предложения.

Сникърси

Изминалата година освен , че ни научи на цветни обувки, то тя ни показа и че комфортът е от ключово значение. Със своя функционален, стилен и  издръжлив дизайн, сникърсите са не само практични, но могат да бъдат и много стилни и женствени. Те са свръх удобни и подходящи както за забързаното ежедневие, така и за модерна кежуал визия, Така наречените овърсайз  маратонки и кожени сникърси на платформа влизат в колекциите на  световноизвестни марки и винаги ще бъдат на мода и ще носят комфорт. При

нас, в „galdini.net“ , изборът на най-различни и разнообразни сникърси е изключително богат-от цветни и разчупени, до класически черни и с изчистен дизайн.

Кецове

Дамските кецове ще продължават да превземат модните подиуми и през  новия сезон. Навярно няма човек, който да бъде в крак с последните модни тенденции и да не притежава поне чифт кецове, те са безспорен хит в модата на обувките и задължителна част от гардероба и на дамите, и на кавалерите.

Първата нещо, с което ги свързаме е удобството. И това е напълно нормално, защото това е тяхната основна функция. Затова и хитовата им тенденция продължава и през 2022г. Много често се случа дамите да не могат да изберат обувки, с които да се чувстват удобно, стилно и с перфектна „кежуал“ визия в забързаното ежедневие. Ние, от магазин GALDINI, ще помогнем в избора Ви, като Ви предлагаме изключително голямо разнообразие от кецове, които ще Ви накарат да се чувствате комфортно и стилно, независимо дали ще изберете да облечете рокля, пола, дънки или спортно-елегантен панталон. Най-търсените кецове през пролетта са от естествена кожа, като могат да бъдат съчетани с велур и разбира се-естественият лак, който се наложи в последните години като хит. Могат да бъдат решени в различни смели и ярки цветове, или пък в класическо черно, с интересен и различен дизайн или изчистен такъв.

Обувки на платформа

Друг моден тренд за пролетта са комфортните дамски обувки на платформа. Изработени от висок клас материали, стилни, красиви и удобни, те могат да бъдат твой верен спътник през ежедневието, в офиса, на разходка в парка, или на специален повод, на който искаш да се чувстваш удобно и същото време стилно. Топлите цветове като розово, бяло, светлобежово, пудра, жълто, синьо и червено ще бъдат цветовете на ежедневните пролетни обувки, които ще са моден хит през 2022г. Прецизната изработка и перфектното качество, съчетани с цветния симпатичен дизайн и изчистен или по-интересен стил, правят пролетните обувки любимата модна находка на дамите. Те могат да бъдат с висока, средна, ниска или скрита платформа. Нейните предимства са по тънка фигура, увеличаване на височината, по-елегантна визия и удобство през  целия ден. Предпочитаните материали за пролетните обувки на платформа отново са естествената кожа, като тя може да бъде перфорирана, за да диша крака Ви, или имитираща перфорация за декорация или лакът, който се превърна в любим на много дами. Нашите дизайнерите залагат както на изчистен дизайн и черен цвят, така и на по-закачлив и изискан стил, украсен с различни акценти и в модерни пролетни цветове, за да има голям избор от модели за всеки вкус.

Лоуфъри (мокасини)

Удобните и стилни обувки не само са необходима мярка за ежедневния външен вид, те всъщност са реализирането на нашата нужда от комфорт, без загуба на личност. Мокасините са именно такива. Те представляват обувки без връзки, ципове и всякакъв вид закопчалки. Могат да бъдат кожени, лачени или велурени, черни или цветни, с изчистен дизайн или украсени с акценти. Носенето им е истинско удоволствие за дамите, а дори и за мъжкия пол, благодарение на лесното обуване и удобството, което създават. Те са изключително практични, тъй като лесно се комбинират с панталони, поли, рокли, гащеризони, дънки и други стилни облекла и допълват всеки ежедневен или по-официален тоалет и спадат към т.н „буржоазен стил“ Мокасините определено ще бъдат моден хит през пролет/лято 2022г. и естествено, че ние от GALDINI ще Ви предложим от тези удобни, модни изкушения

Обувки на ток

Обувките на ток са вечна класика сред дамските обувки. И през този сезон, те си остават изключително модерни и желани от дамското общество. Всяка дама трябва да има в гардероба си поне едни елегантни обувки на висок ток. Те олицетворяват женствеността и добавят към всяка визия женствена нотка. Елегантни, и в същото време семпли, обувките с ток са като малка черна рокля за Вашите ходила. Типичните обувки на ток са често в универсални цветове без допълнителни украшения. Височина на тока им е между 8-10см. Те могат да бъдат с лека платформа отпред, което ги прави по-удобни, устойчиви и не толкова натоварващи крака Ви. Типичните модели от този тип дамски модели се характеризират с широко отворена предна част и заострен връх на обувката, който я прави по-елегантна. Най-често се произвеждат от кожа, лак, велур или сатен. При нас, в galdini.net , ще откриете удобни български токчета, които ще подчертаят модерна Ви визия и ще издължат краката Ви. Цветните обувки в смели цветове, ярки шарки и интересни ходила се оформят като най-голямата тенденция през 2022 г. Бъдете в крак с модните тенденции с предложенията на GALDINI shoes! Очакваме Ви с много хитови модели и любезно обслужване!

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар