Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че един от най-предпочитаните видове подаръци от дамите за личните им поводи са парфюмите. Прекрасните и енигматични ароматни есенции винаги намират приложение в ежедневието на класната и елегантна жена, затова и винаги е добра идея да заложим на оригинална маркова есенция, когато желаем да засвидетелстваме любовта си. Ако конкретно в момента се чудите как точно да зарадвате любимата, то сте на точното място – споделяме ви, че един от най-желаните дамски парфюми е Good GirlCarolina Herrera.

За нас този факт не представлява никаква изненада, тъй като много добре знаем множеството предимства точно на тази ароматна и маркова есенция. Марката Каролина Ерера от много години е успяла категорично да засвидетелства мястото си сред любителите на модата и парфюмерията, не спирайки да създава все изящни, притегателни и вдъхновяващи произведения на изкуството, без значение дали ще говорим за тоалети, или за прекрасни есенции. Със сигурност, обаче, един от най-популярните в световен мащаб артикули, носещ името на бранда, е дамският парфюм Good Girl Carolina Herrera.

У този ароматен шедьовър срещаме изключително много достойнства и предимства. Мигом, разбира се, биваме завладени от външния му вид – създателите и дизайнерите на уханието са заложили на флакон, съумяващ да вплете в себе си същината на женската елегантност, грация и загадъчност. Символът на парфюма е високата обувка на ток, превърнала се в модерната култура в апотеоз на женствеността. Няма да е пресилено, ако кажем, че това ухание притежава може би най-разпознаваемият и добре известен флакон в цялата парфюмна история.

Съдържанието на шишето по нищо не отстъпва на дизайна на флакона и с лекота отговаря на предварително дадената висока заявка. Плътен, тежък, интензивен и безкрайно привлекателен, този парфюм няма как да не завладее съзнанието и сетивата на всяка дама, обичаща лукса и държаща на външния си вид. Акордите от кафе, какао, бадем и ликьор съвсем умело загатват за страст и романтика, отреждайки специално място на уханието в сърцето на неговите притежателки.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com