В предстоящия месец сме избрали да ви представим няколко акцента като заглавия – завръщащите се с нови сезони Отгледани от вълциУбивайки ИйвСнеговалежГениалната приятелка и Състояние на връзката. Сред филмовите заглавия изненадата ни преди старта на HBO Max, e че Методът Уилямс с Уил Смит и филмовата адаптация на хитовия HBO сериал Семейство Сопрано – Светци на мафията ще бъдат част от съдържанието ни още през февруари.

 

Сред останалите филмови заглавия са Земя на синовете (12 февруари) на режисьора Клаудио Купелини; Роуз: Любовна история (4 февруари); швейцарската комедия Моята чудесна Ванда (7 февруари); френският трилър Нощен лекар (11 февруари); драмата Син на монарси (6 февруари); любовната драма Около слънцето (9 февруари); драмата Принцеса на бедняшкия квартал (14 февруари); музикалната драма Камшичен удар (6 февруари); Син Сити: Град на греха (4 февруари); Професия блондинка 1 и 2 (13 февруари), както и семейните филми Изобретението на Хюго (3 февруари) и анимацията Ранго (5 февруари).

 

HBO Max идва на 8 март и ще замени съществуващата услуга HBO GO: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=6agrh8pR5fg&feature=youtu.be

 

Ако имате нужда от допълнителна информация и снимков материал за някое от заглавията, не се безпокойте да се свържете с мен.

 

СЕРИАЛИ (по премиерна дата)

 

Отгледани от вълци IIТРЕЙЛЪР

HBO GO: 03.02

HBO: 18.03 | 21:00 ч.

202215+ научна фантастика

С участието на: Аманда Колин, Абубакар Салим, Травис Фимел, Уинта МакГрат

Сериалът на известния режисьор и разказвач на футуристични истории Ридли Скот проследява живота на двама андроиди – баща и майка, които са натоварени със задачата да отглеждат човешки деца на мистериозна девствена планета. Когато колонията на заселниците е на път да се разпадне заради религиозни различия, андроидите разбират, че да контролираш вярванията на хората е трудна и опасна задача.

 

Гениалната приятелка III

HBO GO: 07.02

2022 | 15+ | драма

С участието на: Маргерита Мацуко, Гая Джираче

Драматичен сериал по едноименната хитова поредица на Елена Феранте. Елена Греко е възрастна писателка. Когато Лила, най-важната приятелка в живота ѝ, изчезва безследно, тя включва компютъра в пълната си с книги къща и започва да пише историята на бурното им 60-годишно приятелство.

 

Състояние на връзката, сезон 2

HBO GO: 14.02

2022 | 15+ | драма

С участието на: Патриша Кларксън, Брендан Глийсън

Всяка седмица либералната Елън изкарва съпруга си традиционалист Скот от зоната му на комфорт в хипстърско кафене в Кънектикът, където имат десет минути преди брачната си терапевтична сесия, за да изпият по кафе и да поговорят.

 

Снеговалеж V

HBO GO: 24.02

20215+ криминален, драма

С участието на: Дамсън Идрис, Картър Хъдзън, Сержио Перис-Менчета

Драматичен сериал за зората на крак-кокаиновата епидемия в Лос Анджелис през 80-те години и невероятното въздействие, което има тя върху културата на града. „Снеговалеж“ проследява историите на няколко различни герои, чиито пътища се пресичат по брутален начин. Сред тях са Франклин Сейнт – уличен предприемач, който иска да се издигне; Густаво „Костта“ Сапата – мексикански състезател по борба, озовал се в битката за власт на криминален клан; Теди Макдоналд, агент на ЦРУ, който бяга от тъмното си минало и започва незаконна операция да финансира опозицията в Никарагуа; и Лусия Вийануева, дъщерята на мексикански криминален бос.

Убивайки Ийв IV

HBO GO: 27.02

2022| 15+ | трилър

С участието на: Сандра О, Джоди Комър, Фиона Шоу, Ким Бодния, Оуен Макдонъл

Режисьор: Деймън Томас

„Убивайки Ийв“, по новелите на Люк Дженингс, проследява наемната убийца психопат Виланел (Джоди Комер) и агентката на МИ-5 Ийв (Сандра Оу), на която е възложено да я залови. Ийв е брилянтна, но отегчена – работата зад бюро е много далеч от фантазиите ѝ да бъде шпионин. Виланел е елегантна и талантлива убийца, привързана към лукса, който може да си позволи, благодарение на свирепото си поприще. Двете изключително интелигентни жени са вманиачени една в друга и се сблъскват в епична игра на котка и мишка.

 

 

ФИЛМИ (по премиерна дата)

 

Методът Уилямс (King Richard) ; ТРЕЙЛЪР

HBO GO: 06.02

HBO: 06.02 | 21:00 ч

2021 | 15+ | драма, биографичен

С участието на: Уил Смит, Онжаню Елис, Сания Сидни, Деми Сингълтън, Джон Бърнтол

Режисьор: Рейналдо Маркъс Грийн

„Методът Уилямс“ разказва истинската и вдъхновяваща история на Ричард Уилямс – амбициозен баща, който играе ключова роля в изграждането на две от най-изключителните и талантливи спортистки на всички времена, променили света на тениса завинаги. В главната роля влиза номинираният за две награди „Оскар“ Уил Смит, а режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн („Monsters and Men“). Въпреки скромното начало в Комптън, Калифорния, Ричард има ясна представа и конкретен план за бъдещето на своите дъщери. Неговите неконвенционални методи ще превърнат Винъс и Серина в легендарни икони, пожънали международна слава. Един завладяващ филм за силата на семейството, постоянството и непоклатимата вяра, които позволяват да постигаме дори невъзможното и да променяме света.

 

Злокобен (Malignant) : ТРЕЙЛЪР

HBO GO: 11.02

HBO: 11.02 | 22:00

2021 | 18+ | хорър

С участието на: Анабел Уолис, Мади Хасън, Джордж Йънг, Жаклин Макензи

Режисьор: Джеймс Уан

Филмът е най-новото творение на създателя на поредицата „Заклинанието“ Джеймс Уан („Аквамен“), с който той се завръща към корените на своя любим хорър жанр. Медисън (Анабел Уолис) е млада жена, преследвана от вледеняващи кръвта видения на ужасяващи убийства. Нещата загрубяват още повече

Какво означава да си добър човек (Cry macho)

HBO GO: 19.02

HBO: 19.02 | 21:00 ч

2021 | 15+ | драма, уестърн

Режисьор: Клинт Истууд

С участието на: Клинт Истууд, Едуардо Минет, Наталия Травен, Дуайт Йоакам

Една вдъхновяваща и вълнуваща драма от режисьора и продуцент Клинт Истууд и „Уорнър Брос Пикчърс“. Истууд влиза в ролята на Майк Майло – залязла родео звезда и провален коневъд. През 1979 негов бивш шеф му възлага задачата да отиде в Мексико и да върне сина му Рафаел у дома. На връщане към Тексас Майк и Рафаел са принудени да странят от големите пътища и се изправят пред неочаквани предизвикателства. Умореният от живота ездач открива много допирни точки с младото момче и път към изкуплението.

 

Светци на мафията (The many saints of Newark) ; ТРЕЙЛЪР

HBO GO: 20.02

HBO: 20.02 | 22:00 ч.

2021 15+ криминален, драма

С участието на: Алесандро Нивола, Джон Бърнтол, Кори Стол, Майкъл Гандолфини

Режисьор: Алън Тейлър

„Светци на мафията“ е многоочакваната предистория на „Семейство Сопрано“ – новаторски драматичен сериал на НВО, отличен с множество награди. Младият Антъни Сопрано расте по време на един от най-бурните периоди в историята на Нюарк – съперници на всевластната мафиотска фамилия ДиМео се надигат и оспорват властта.

Вашият коментар