В официалният канал на Бони в YouTube и в социалните мрежи на певицата се появи тизйър към предстоящия проект на жената Жената Глас, както е наричана Бони.

С тийзъра, Бони повдигна завесата около новият си проект и така, меломаните могат да видят и чуят с какво ще ги изненада тяхната любимка много скоро.

„Черна котка“ – това е заглавието на красивият проект, който ще направи своята премиера по-рано отколкото очаквате. Само преди броени дни, Бони попита почитателите и последователите си какво биха искали да чуят и видят от нея, а повечето от коментарите бяха за красива балада. Е, точно с подобен проект любимата певица на малки и големи ще ги зарадва повече от приятно.

„Тази жена има неповторим глас!“, „Бони.. Точно това очаквах!“, „Покажи им как се пее с мощен глас“ – това са само малка част от коментарите под видеоклипа в YouTube канала на певицата, както и под видеоклипа в социалните мрежи.

Разбира се, ако искате да бъдете сред първите, които ще видят и чуят черна котка, можете да се абонирате за YouTube канала на Бони.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НА БОНИ ТУК

Вашият коментар