Фолк звездата Татяна изненада всички с новото си начинание, над което работи в последните месеци. Певицата с най-хубаво тяло е решила да навлезе в бизнеса и да развива себе си и извън музиката. 

Пайнерката е решила да се погрижи за тялото и либидото на мъже и жени, с което изненада последователите си в социалните мрежи.

Татяна пусна на пазара своя линия здравословни чайове, които са за добро либидо и супер тяло. Благодарение на двата продукта едновременно ще изчистите организма и постигнете желаните кг за, които мечтаехте.

„Вече 13 години здравословният начин на живот е мотото, с което се събуждам всеки ден!  Спортувам активно няколко пъти седмично, но основен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е много важен за моето тяло, кожа и лице.  Щастлива съм, че в годините, в които извайвах моята визия ми се довериха много хора с различни проблеми и всеки един от тях искаше да постигне внушителни резултати.  Доста дълго време мислих какво да направя, за да съм полезна за себе си и всички хора, които в забързаното си ежедневие да са здрави, енергични и в перфектна форма“, пише тя в социалните мрежи.  

Татяна се похвали, че е успяла да създаде два продукта, които по естествен начин да накарат тялото  да гори излишните мазнини, да подобри метаболизма, подутия стомах и да се чувстваме енергични и здрави.

„Всяка една съставка е много прецизно избрана и комбинирана с останалите,  за да получим невероятния вкус и желан резултат.  Той е създаден за спортуващи и неспортуващи хора, които нямат време за фитнес зали и специални диети!  Приемът на една или две чаши Татяна Slim Tea дневно ще подобри жизнеността Ви, ще изчисти организма от излишните калории и ще накара тялото Ви да изглежда изваяно и красиво“, обяснява още хитовата фолк звезда.

Вашият коментар