Фолк звездата Татяна изненада всички с новото си начинание, над което работи в последните месеци. Певицата с най-хубаво тяло е решила да навлезе в бизнеса и да развива себе си и извън музиката. 

Пайнерката е решила да се погрижи за тялото и либидото на мъже и жени, с което изненада последователите си в социалните мрежи.

Татяна пусна на пазара своя линия здравословни чайове, които са за добро либидо и супер тяло. Благодарение на двата продукта едновременно ще изчистите организма и постигнете желаните кг за, които мечтаехте.

„Вече 13 години здравословният начин на живот е мотото, с което се събуждам всеки ден!  Спортувам активно няколко пъти седмично, но основен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е много важен за моето тяло, кожа и лице.  Щастлива съм, че в годините, в които извайвах моята визия ми се довериха много хора с различни проблеми и всеки един от тях искаше да постигне внушителни резултати.  Доста дълго време мислих какво да направя, за да съм полезна за себе си и всички хора, които в забързаното си ежедневие да са здрави, енергични и в перфектна форма“, пише тя в социалните мрежи.  

Татяна се похвали, че е успяла да създаде два продукта, които по естествен начин да накарат тялото  да гори излишните мазнини, да подобри метаболизма, подутия стомах и да се чувстваме енергични и здрави.

„Всяка една съставка е много прецизно избрана и комбинирана с останалите,  за да получим невероятния вкус и желан резултат.  Той е създаден за спортуващи и неспортуващи хора, които нямат време за фитнес зали и специални диети!  Приемът на една или две чаши Татяна Slim Tea дневно ще подобри жизнеността Ви, ще изчисти организма от излишните калории и ще накара тялото Ви да изглежда изваяно и красиво“, обяснява още хитовата фолк звезда.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com