България определено може да се похвали с необятна природа и почивни станции и хотели на изключително високо ниво. А кое върви по-добре от чистият планински въздух и приятната компания?

Реновираната къща „Чародейка“ в село Ездимирци, община Трън, област Перник предлага именно това. Името на къщата за гости далеч не е случайно, защото ще ви пренесе на място, за което сте чели само в приказките.

Историята на къщата е повече от интересна и много богата, все пак е на над 150 години! И да, точно вие можете да бъде част от тази история, ако решите да посетите къща за гости „Чародейка“. Красивата и спираща дъха гледка на планинския район ще ви пренесе в друг свят и ще можете да се насладите на една истинска почивка. В близост до „Чародейка“ е и село Банкя, както и ждрелото на река Ерма.

Капацитетът на къщата е 10 гости и разполага с четири спални, три от които са двойни, а четвъртата е със спалня и две единични легла. Баните и тоалетните са две, а кухнята, механата и големият двор я правят повече от перфектен избор. Добрата новина е, че тютюнопушенето в къщата е разрешено, има интернет за да споделяте снимки в социалните мрежи от приказното място и приятелите и последователите ви да ви завидят благородно. Можете да вземете и кучето си, защото е позволено. Какво по-хубаво от това?

За резервации: https://indoor-lodging-2618.business.site/

Вашият коментар