Удълженията за коса може и да са прекрасни и да правят косата ви зашеметяваща, но да правиш това с риск за здравето си, това вече е истински шок!

За нас разкрасителните процедури са само допълнение към здравия външен вид на клиентите или корекция на недостатък или здравословен проблем!
Когато се сблъскаме с казуси, при които са използвани неприемливи практики, това вече е скандално!

Съвсем скоро в салон Магама дойде младо момиче, което се оплака от силен сърбеж на скалпа и дискомфорт след поставени удължения за коса в друг салон!

Има ли сме и други случаи на неправилно поставени удължения за коса, с други видове лепила, смола, силикон дори, но да бъдат поставени с моментно лепило това вече минава всякакви граници!

Може и да не ви се вярва, но това е истина! Гледайте видеото!!!

След направена консултация на клиентката, о небеса виждаме, че кичурите с които е са поставени не с какво да е лепило, а с моментно лепило! Това е истински шок за нас като професионалисти!

След като изпробвахме какво ли не, за да ги свалим, разтвор за сваляне на кичури, накисване и огромна борба с клещите, успяхме да махнем удълженията! Наложи се да отрежем самите удължения, дори с риск да обръснем цялата зона на поставените удължения!

За наша голяма радост, успяхме да свалим кичурите! Последва терапия за възстановяване на скалпа и поставяне на други кичури с кератин!

Финалът е видим, разкошна руса коса!

Когато става дума за удължаване и сгъстяване на коса ние в салон Магама съблюдаваме най-добрите практики за поставяне на кератинови кичури!
Нека да направим едно разяснение кой е правилният начин на поставяне на кератинови кичури за коса!

Като специалисти в тази област за нас е важно не само косата на клиента да изглежда прекрасно, а и той да се чувства комфортно при ежедневното й носене!

Кератиновите кичури имат съвсем малки свръзки кератин, благодарение на които те се прикрепят към естествената коса! Кератинът, който е и основна съставка в човешкия косъм подпомага, лесното поставяне и дава възможност за допълнителна крижа както към естествената коса, така и за удълженията!

Това е и най-щадящият вариант за поставяне на удължения за коса познат в индустрията за красота до момента!

Кератинът се разширява при навлажняване и се свива при изсушаване точно както естественият косъм, което улеснява разресването на удълженията, предпазва естествената коса от накъсване и се грижи за стабилността на удълженията!

Мили момичета, никога не правете компромиси с цената на красотата! В един момент, примамени от добра оферта, не знаете какво може в действителност да се случи! Какви последствия може да има за вас и вашето здраве некачествено поставени кичури или друг вид процедури, които са извършени непрофесионално!

Не подлагайте себе си и вашата коса на подобни изтезания! Потърсете специалист в тази област и тогава пристъпете към подобни действия!

Споделяме това видео с цел да обърнете внимание, не само на цената на услугата, а и каква е тази услуга, кой я предлага, и какво може да очаквате след това!

Направете консултация при доказан специалист!
Ние от Магама сме винаги до вас, незавизимо колко тежки и на пръв поглед невъзможни са казусите!

♥ Facebook: https://www.facebook.com/SaloniMagama/
♥ Instagram: https://www.instagram.com/magama_hair_extensions

♥ Website magama.org

Гледайте видеото до край!!!

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com