Традиционната празнична разпродажба EXIT е към своя край. До края на деня в петък, 14 януари, всеки закупил билет за предстоящия EXIT фестивал ще получи и достъп до фестивалите Sea Star и Sea Dance като подарък! Новото издание на EXIT ще се проведе от 7 до 10 юли 2022 г., а актовете Nick Cave & The Bad Seeds и Борис Брейча вече са потвърдени.

Четиридневните билети за EXIT Festival 2022 се продават за 120.00 лв. , с 60% отстъпка, и могат да бъдат закупени на bilet.bg.

Фестивалът Sea Star ще се проведе на 27 и 28 май в лагуната Stella Maris в Умаг с мощен лед състав от Cypress Hill, Amelie Lens, Medusa, Dubioza Kolektiv, Topic, Vojko V и Umek. Черногорският Sea Dance ще разтърси плажа Булярица в края на август – точните дати и първите изпълнители ще бъдат обявени скоро.

Наред с празничната разпродажба, фестивал EXIT стартира и нова кампания под надслов „Заедно. Винаги!“, вдъхновен от изминалата годината и всички наши бъдещи събирания. Не забравяйте, че през лятото на 2021 г. EXIT беше първият голям фестивал в света, който се проведе от началото на пандемията. През тези четири дни през юли повече от 180 000 посетители преминаха през вратите на фестивала, наслаждавайки се на изпълненията на множество световни и регионални звезди, водени от Дейвид Гета, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Sabaton, Nina Kraviz, Solomon, Robin Schulz , Amelie Lens и много други.

Вашият коментар