Втората му песен „Тегля ти чертата“ бе представена вчера, а феновете набързо се разделиха на отбори “за” и “против” изявите на младата звезда.

“Всеки има правото да се опита да сбъдне мечтите си.” – заяви той пред нашия екип. “Не съм направил на никого лошо и единственото което съм искал е старанието ми да бъде видяно.” – заявява Салко. “Искам да пея и да се развивам в тази насока от малък. Иска ми се хората да бъдат малко по-широкоскроени и да не бързат да лепят етикети и да слагат рамки, защото в крайна сметка това е шоубизнес. Знам, че има такива, които ще ме осъдят, но вярвам, че има и такива, които ще ме подкрепят, защото съм просто един млад човек, който се старае да постигне целите си без да навреди на когото и да било”. – категоричен е младият изпълнител.

Впечатление направи, че мега звездата Галена е покрепила начинанието на певеца. За никого не е тайна, че тя умее да подава ръка на прохождащи изпълнители. Дали обаче ще има общ проект между #МамаУраган и Салко – предстои да разберем.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com