Хип-хоп музиката в България има ново попълнение, което дава сериозна заявка да бори големите имена в гилдията. Неговото име е Стефан Александров, който се подвизава под псевдонима SST и се присъединява към Hustlegram Entertainment Agency, с представители Стефан Павлов и Стойчо Иванов – Stinki.

Стефан Александров или както вече се нарича SST е роден в София и е израстнал в софийското предградие Хаджи Димитър. Още от малък, усеща любовта си към музиката н знае, че един ден ще се занимава с музика и споделя, че в детството всичко се е деляло по братски и ако е имало за един – имало е за всички. Младият изпълнител допълва още, че музиката винаги го е мотивирала. А именно сега, когато вече реализира първият си проект „Златна София“, SST споделя че това е било и липсващата част, която да го прави завършен човек.

Към днешната дата, SST е с нагласата да представи нещо много различно на музикалният пазар в България.

Последвайте SST в социалните мрежи:

Facebook

Instagram

„Златна София“ е дебютният сингъл на SST, който направи премиера преди броени дни в YouTube канала на Kartela Records и вече се радва на топъл прием от слушателите на жанра. Нещо повече, меломаните споделят че са възхитени от високото ниво на проекта, а SST споделя, че няма да прави компромис с качеството на своята продукция.

Нещо повече, певецът има за цел да достигне най-високо качество на музика, текст, видеоклип и музикална продукция в България, каквато до момента не е създавана.

Ефектната визия на SST също допринася и Xartfive, на които SST е и рекламно лице.

За музиката на „Златна София“, младата надежда на рап музиката в България се довери на Стефан Павлов – Диаманди, а микса и мастеринга са дело на Стойчо Иванов – Stinki. За ефектното видео, STT е заложил на Стефан Павлов, а продуцент на проекта е Hustlegram Entertainment Agency.

Амбициите на SST далеч не свършват до тук! Той тепърва ще показва на какво е способен и с помощта на целият си екип, няма да разочарова меломаните, дори напротив – обещава да ги изненадва повече от приятно.

Вашият коментар