Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,, Най-добър български бранд бяла козметика за 2021г.” Наградата спечели C.L.L.C by G.N. C.L.L.C. by G.N. е луксозна линия бяла козметика. Бутикова гама грижа за кожата, която залага на висок клас активни съставки, изцяло натурални масла и деликатни аромати. C.L.L.C. by G.N. разработва ежедневна грижа за кожата, която да се справя с основните проблеми произтичащи от факторите на времето и влиянието на околната среда. Продуктите се характеризират с концентрирано действие в посока хидратация, овлажняване, регенерация, подхранване и защита. Основни компоненти, на които залага C.L.L.C by G.N. са наномолекулна структура на хиалуроновата киселина, бавно освобождаваща се в кожата структура на Витамин А (Ретинол), антиоксидиране на база Витамин С (Аскорбил палмитат) и регенериращото клетката действие на биолипидния комплекс. По отношение на анти-ейдж грижата C.L.L.C. by G.N. разработва и запечатващи влагата продукти на основата на хексапептиди и сребро, които проникват в базалния слой на кожата, предизвиквайки контракци. Така стимулират производството на колаген, подобно на ботулинов ста киселина (ботокс ефект).
C.L.L.C. by G.N. предлага луксозна гама грижа за кожата на лицето и тялото.
C.L.L.C. Използват най-висококачествени активни съставки, като създават цялата си гама козметика в България. С изключителна прецизност успяват да предложат луксозна гама бяла козметика, конкурентна на световно ниво.

Вашият коментар