Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,,Дизайнер на годината” наградата отиде при дизайнерката Sara Sweidan. Sara Sweidan е дизайнер и основател на модна марка ,, Sara Sweidan”. Тя е вдъхновена от модните тенденции и страстта си към пазаруването. Решава да създаде марката си паралелно с отварянето на най-луксозното Шивашко Ателие в България, намиращо се в гр.София, МОЛ ,Рaradise Center“.

Дизайнерските дрехи и аксесоари, които Сара изработва са подходящи за всяка дама, която обича да изразява себе си. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Невероятни материи, перфектна кройка, уникален дизайн. В началото на лятото Сара отвори и луксозен бутик на марката си, който се намира на адрес гр. София, ж.к Лозенец, бул. ,,Джеймс Баучер” 33. През месец юни  Sara Sweidan грабна приза ,,Дебютиращ млад дизайнер” от престижните награди ,,Code Fashion Awards”. Sara Sweidan e носител и на наградата ,,Знаменитост на годината” в категория ,,Дизайнер”.Специално за събитието Сара показа дрехи от най-новата си колекция, които бяха представени в невероятно модно ревю.

Вашият коментар