Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,, парфюми и козметика” наградата отиде при ,,Amira Perfumes”. Невероятната Боряна Баташова им връчи приза. AMIRA PERFUMES e марка, която e създадена с много любов през 2020 г.
Зад нея стои успешното партньорство с един от водещите заводи за парфюмни композиции в света, намиращ се в меката на ароматите – Обединените арабски емирства.

Името AMIRA от арабски означава принцеса – това е и посланието на марката– всички, които използват парфюмите Amira да се чувстват като истински аристократи.

Amira Perfumes предоставят на всичките си клиенти висококачествени аромати, които по нищо не отстъпват на доказани световни брандове.

В деликатни шишенца от 50 мл, AMIRA PERFUMES съдържат 50% чисто парфюмно масло и така усещате невероятните аромати през целия ден.
Всеки продукт е преминал през тестове за качество, алергени и плътност в сертифицирана лаборатория.
AMIRA PERFUMES ще продължи да разширява асортимента си с още аромати за жени и мъже, а дори и за дома и офиса.
Освен парфюми, вече сред продуктовата им гама има и страхотен хидратиращ крем за тяло за дамите с аромат Suede Patchouli, както и спрей за дрехи с мъжки и дамски аромат. По време на събитията ,,Знаменитост на годината” 2021 и ,,Business & fashion Awards” 2021 всички наградени личности получиха специален подарък от ,,Amira Perfumes”.

Вашият коментар